itjobb.se

ERFAREN C# .NET-UTVECKLARE, MEDTECH

Företag i3tex
Ort
Utgår

2021-10-29

Ansök nu

ERFAREN C# .NET-UTVECKLARE, MEDTECH

Innovation och tillväxt står i fokus på 2021 års i3tex-agenda där IT & Digital Solutions tillsammans med MedTech är två prioriterade tillväxtområden. 

Nu söker vi dig, en erfaren backend-utvecklare med innovativa lösningar i sikte, som känner sig redo för nästa steg i karriären! i3tex samarbetar med såväl stora internationella bolag som mindre start-up bolag och vi tror på idén om att variation bygger kunskap. Dina arbetsuppgifter kommer att variera från kund och projekt men innebär främst utveckling i C# .NET.

Värdefulla erfarenheter för tjänsten:

 Minst 5 års arbetslivserfarenhet som backend-utvecklare med fokus på C#. NET-utveckling.

 B.Sc. eller M.Sc. inom Data/IT.

 Driver problem till lösning med ett holistiskt perspektiv.

 Meriterande erfarenheter: Molnlösningar (Azure, AWS etc), Agila metoder, Microservices, DevOps, Medtech, Svenska.

Förutom din erfarenhet tror vi att du är en kommunikativ och kreativ lagspelare med öga för detaljer! Du gillar problemlösning och vill vara med att utveckla tekniska lösningar som gör verklig skillnad i människors liv!

OM OSS

i3tex är ett visions- och värderingsstyrt tekniskt konsultbolag inom produktutveckling och tillsammans med våra kunder utvecklar vi framtidens produkter för en bättre värld. Vi tror på en stark företagskultur, att hjälpa varandra att lyckas och att ha roligt tillsammans! Idag är vi 170 medarbetare fördelat på 6 kontor runtom i Sverige. Våra kunder återfinns inom Automotive, Medical Technology, IT & Digital Solutions, Aerospace och Industry. De tre i:en i i3tex står for Innovate, Implement, Improve!

Vill du ställa frågor om tjänsten eller om oss som företag kan du kontakta affärs- och medarbetaransvarig Annika von Hofsten och har du fackliga frågor kan du kontakta någon av våra fackliga representanter via växeln 031-589700.

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakt 

Annika von Hofsten, +46 763 401 512

Dela detta jobb

ERFAREN C# .NET-UTVECKLARE, MEDTECH

i3tex