itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Världen är i ett viktigt skifte och Iteam försöker ta en ledande roll i den hållbara digitaliseringen. Vår process är enkel och självklar, att utgå från användaren, jobba i agila team och med öppen källkod. Tillsammans med våra kunder lyckas vi lösa problem av mer komplex natur och skapar ett mer hållbart värde - både i form av innovativa produkter och högpresterande team.

Redan nu vet vi att 2022 är fullproppat med spännande och viktiga uppdrag inom arbetsmarknad, skola och transport. Vi har vissa kunder som är stora offentliga organisationer men också startups och produktbolag som utmanar. Vissa är innovationsprojekt som vi själva har tagit initiativ till, t ex open source projektet Predictive Movement där vi bidrar med en digital tvilling och en AI-baserad tjänst för att samordna transporter i glesbygd. Andra är klimatprojekt för att visa allmänheten vilka politiska åtgärder som är effektiva för hållbar omställning. De flesta projekt vi tar oss an har kunden bestämt att resultatet ska publiceras som öppen källkod och alla använder sig av öppen källkod som byggstenar.

Rollen

Som erfaren utvecklare kan du styra ditt eget arbete, leda och mentorera yngre kollegor, samt samarbeta med UX-designers, utvecklare, och produktägare. Du sätter dig snabbt in i kundens affär och användarnas behov och är van vid att omsätta dessa till bra uppgifter för dig och dina kollegor i projektplaneringen och ta tekniska vägval. Vi söker både frontend- och backendutvecklare, eller de som väljer att jobba med full stack utveckling.

På Iteam är de flesta projekt inom Javascript både på frontend och backend. Vi ser alltid till att ha en bra CI/CD pipeline där vi ofta använder Kubernetes tillsammans med Github actions eller motsvarande så vi ser att du har minst ett par års erfarenhet av en eller flera av dessa. Vi är dock inte begränsade till dessa tekniker och ser gärna att man som sökande har erfarenhet av andra programmeringsspråk, ramverk och tekniker, från Python till C++ och Markdown till Machine Learning. På Iteam så ser vi till att vi hela tiden har koll på ny teknik, så ett intresse av att löpande pröva nya tekniker och lösningar är mycket välkommet.

Vi ser att du kan kommunicera professionellt (B2) på engelska i både tal och skrift och minst grundläggande (A2) på svenska.

Arbetsort

Distribuerade team har vi haft sedan 2016 och man kan välja att tillhöra ett kontor i Stockholm eller Göteborg, eller helt på distans inom Sverige vilket innebär att du har din arbetsplats hemma.

Ansökan

Anställningsform: Tillsvidareanställning. 6 månaders provanställning, sedan fast anställning

Start: Omgående

Plats: Distribuerat i Sverige eller på vårt kontor i Göteborg eller Stockholm

Ansök genom att maila ditt CV, varför du söker tjänsten och gärna github-konto till joinus@iteam.se

Om Iteam

Iteam har funnits sedan 1995 och är ett värderingsstyrt företag med högt i tak, familjär stämning och ett brinnande intresse för teknik & människa, framtiden och ett hållbart samhälle. Idag är vi 24 personer utspridda i Sverige.

Vi är en hybrid av produktbolag och konsultbyrå. Genom våra team tar vi stort ansvar för produkterna vi utvecklar och jobbar nära våra kunder, mer som kollegor än som kund/leverantör. Vi är därför inte traditionella resurskonsulter utan har alltid ett team som hjälps åt att lösa uppgiften tillsammans med kunden.

Som konsulter har vi kunder inom olika branscher med olika tekniker så innebär det att vi får en högre grad av lärande. Vi har även ett kontinuerligt arbete med lärande i form av kodluncher, labbveckor, samt en utbildningspott för att gå på konferenser eller kurser. Vi har även automatiserat bort mycket av den administration som andra konsulter har vilket för dig innebär att du slipper tidredovisa.

Frågor?

Skicka din fråga till erik.hellman@iteam.se (Head of Development) eller johanna.grahn@iteam.se (Head of People and Culture)

Logo

Erfaren Fullstack Engineer till Iteam

Ort
Utgår

2022-12-31

Ansök nu

Dela detta jobb