itjobb.se

Erfaren IT-tekniker till Winassist i Stockholm

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-05-22

Ansök nu

Erfaren IT-tekniker till Winassist i Stockholm

Är du IT-tekniker och vill ta nästa kliv i karriären? Nu söker vi en målinriktad IT-tekniker till Winassist som gillar att jobba med varierande arbetsuppgifter och som vill ta sig framåt tillsammans med organisationen. Winassist är en familjär organisation med hög trivsel där man bland annat får ta med sin hund till kontoret. Om detta låter som något du trivs med, sök tjänsten idag då vi rekryterar löpande!

Om tjänsten
Winassist System AB utvecklar och levererar funktionella IT-baserade system som effektiviserar arbetet inom den svenska fordonsindustrin. De har funnits sedan 1988 och har gjort en fantastisk resa. På deras kontor i Sollentuna hittar du idag 32 engagerade medarbetare som arbetar mot deras gemensamma mål - att vara den ledande märkesoberoende leverantören av administrativa system till små och medelstora verkstäder, återförsäljare och reservdelsbutiker på den svenska marknaden.

Du erbjuds
Möjlighet att få mycket ansvar och utvecklas i en roll där ingen dag är sig lik

En familjär organisation med hög trivsel

Arbetsuppgifter
Som IT-tekniker kommer du att ha varierande arbetsuppgifter och hjälpa till där behovet är som störst. Det kommer innebära arbete med installationer av Winassists system hos deras kunder (remote), arbete med serverflyttar och sätta upp servrar, uppdateringar och utrullning av nya produkter. Du kommer även att arbeta med support av hårdvara, såsom skrivare, kortterminaler och scanners. Du kommer även vara behjälplig i projektet kring att bygga om det interna nätverket. Då Winassist är en liten organisation är det av stor vikt att du har ett eget driv och vågar ta initiativ för att hela tiden se till att driva arbetet framåt. Det kommer även att vara viktigt att du har en förmåga att vara pedagogisk i din kommunikation jämtemot kunderna för att hjälpa dem på bästa sätt. Du kommer att rapportera till Winassists IT-chef och arbeta nära nuvarande IT-ansvarig.

Sammanfattat kommer dina arbetsuppgifter att fokusera på:

 • Installation av systemen och databaser samt administrera och förbättra Winasissts Active Directory

 • Installation och support av hårdvara samt administrera Office 365, licenser, användare

 • Uppdateringar i programvaror, felsökning och underhåll samt sätta upp scheman för underhåll

 • Tekniskt stöd till säljarna kring Winassists produkter och vägledning gentemot kund samt installation av system hos kunder

 • Utveckla internt IT stöd och utvärdera upphandlingar vid exempelvis nya program eller IT-lösning.

 • På sikt administrera Linus och Windows och scripta/programmera för mer automatisering

Vi söker dig som

 • Har några års erfarenhet av arbete inom IT och teknik som exempelvis IT tekniker, drifttekniker eller systemadministratör där du har erfarenhet av drift och support.

 • Har goda kunskaper i Linux och Windowsmiljö

 • Har goda kunskaper inom nätverk (Windows), Active Directory och Office 365

 • Obehindrat behärskar svenska och engelska i tal samt skrift, då båda dessa språk används i tjänsten

 • Har ett stort driv att utvecklas och driva ditt arbete framåt

 • Har B-körkort

För att lyckas i din roll har du en naturlig känsla för service och trivs med att arbeta kvalitativt och långsiktigt. Du gillar att arbeta både individuellt samt som en del i en grupp. Du är väl införstådd med vikten av processer och dokumentation. Du är lyhörd samt utrustad med ett riktigt starkt driv. Det faller sig naturligt att för dig att se effektiviserings- och förbättringsmöjligheter och du har ett brinnande tekniskt intresse.

Det är meriterande om du:

 • Har förståelse för SQL-databaser

 • Har en IT-utbildning

 • Har förståelse för IT-säkerhet

För att du ska vara helt rätt för rollen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga kompetenser i denna rekrytering. Dessa kompetenser är:

 • Strukturerad

 • Ansvarstagande

 • Initiativtagande

 • Problemlösande

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: Heltid, rekrytering, 6 månaders provanställning tillämpas
Placering: Sollentuna

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Winassists önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Winassist utvecklar och levererar IT-baserade system som effektiviserar det dagliga arbetet inom den svenska fordonsbranschen. Med våra system och tjänster hjälper vi våra kunder till mer lönsam och effektivare verksamhet

Dela detta jobb

Erfaren IT-tekniker till Winassist i Stockholm

Academic Work