itjobb.se

Erfaren javautvecklare

Vi letar efter en erfaren Javautvecklare som kan komma att jobba brett inom flera olika branscher. Våra kunder tillhör bank/finans, transport, retail, telekom med mera. 

Du kommer få arbeta med allt från traditionell systemutveckling, microservices, webbapplikationer till rena verksamhetssystem med stort säkerhetstänk. 

Tycker du om att komma med innovativa lösningar som dessutom är hållbara i längden är det toppen. Att göra skillnad är viktigt för dig, allt från att göra samhällsviktiga applikationer till att underlätta arbetsflöden genom automatisering eller bara dela med dig av din kunskap. 

För att säkerställa att våra kunder får den kompetens de behöver så måste vi investera i våra medarbetare. Det betyder att vi tillsammans gör en kompetensutvecklingsplan med fokus på din önskan. Vi lever i en föränderlig värld och det som var aktuellt i början på året är inte alltid aktuellt senare. Därför följer vi upp och justerar tillsammans planen för att passa dig och våra mål. 

Känner du att en ny utmaning hade varit lockande där du får en utbildningsplan, engagerade ledare och möjlighet att göra karriär? 

Anställningsstart: 

Vi intervjuar och anställer löpande, så tveka inte över att skicka in din ansökan idag!  Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Känns den här beskrivningen inte riktigt in på dig? Vi vill hemskt gärna få kontakt med dig ändå och välkomnar din spontanansökan!

Human IT arbetar tillsammans med Great Place To Work för att vi skall bli Sveriges bästa arbetsplats. 

gptw_logo.jpg

 

Dela detta jobb

Erfaren javautvecklare

Human IT