itjobb.se

logga

Erfaren konsult inom Cloud and Automation

Ort
Utgår

2021-02-04

Ansök nu

Erfaren konsult inom Cloud and Automation

Har du huvudet bland molnet? Vi också. IT-Total tar Cloud and Automation till nästa nivå.
Vill du spela i IT-branschens elitlag? I ett framgångsrikt team med spelare som är top notch inom digitalisering och cybersäkerhet. IT-Total välkomnar nu en till elitspelare inom Cloud and Automation, som vill arbeta nytänkande och framtidsinriktat med att hjälpa kunder i deras digitaliseringsresa. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av hög kompetens, engagemang och som är snabba till beslut och förändring. Engagemanget hos oss börjar alltid på hemmaplan, när vi stöttar varandra och utvecklas tillsammans presterar vi allra bäst. Jobba med kollegor i världsklass, i en kultur som genomsyras av omtanke, glädje och personlig utveckling.

Din roll blir allt annat än tråkig
Du befinner dig i en expertbetonad miljö där du ingår i vårt tjänsteområde Cloud and Automation. Närmast har du kollegor som är bland de vassaste i branschen inom sitt expertisområde. Vi vill arbeta i teknikens framkant och ge dig möjlighet att växa och utvecklas i din roll och inom det område just du brinner för. Vi garanterar dig en stimulerande arbetsmiljö där vi lyfter varandra och delar med oss av våra kunskaper. 

Som specialistkonsult inom Cloud and Automation fokuserar du på effektivisering och automatisering av IT-lösningar för IT-Total och våra kunder. I rollen arbetar du i varierande projekt med såväl stora som små kunder inom både privata och offentliga sektorn. Du arbetar strategiskt från ax till limpa med förstudier, analys, design till implementationer anpassat efter kundens behov och utmaningar. Projekt du arbetar i är allt från helt nya lösningar som ska implementeras till en redan befintlig miljö som ska vidareutvecklas. Vidare säkerställer du att leveransen uppfyller kundernas behov och överenskomna nivåer, samtidigt som du kontinuerligt arbetar fram förbättringar. 

Vi välkomnar dig till en arbetsplats där du arbetar med stimulerande projekt i en miljö med spetskompetens och IT-säkerhet på högsta nivå. Tillsammans vill vi representera något nytt genom att vara nytänkande, kundfokuserade och framtidsinriktade.

Vi söker dig som vill bli bäst på det du brinner för
Du har en ständig strävan om att ligga i framkant inom ditt område och förstår värdet av att arbeta proaktivt. Självklart ser du framemot att tillsammans med dina kollegor ta IT-Total framåt inom området Cloud and Automation. Du är motiverande, utåtriktad med förmåga och vilja att göra ditt absolut bästa.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av VMware automationsplattformar, vCloud och vRealize Automation samt helikopterperspektiv inom infrastruktur. Kunskaper inom VMware NSX gör det ännu intressantare för oss att leverera en helhetsautomation.

För att du ska trivas i rollen är det viktigt att du:

 • Har minst 5 års dokumenterad erfarenhet att arbeta med komplex IT-infrastruktur.

 • Har stor bredd inom IT-infrastruktur och gedigen kunskap att arbeta inom Azure, VMware Cloud foundation, VMware vRealize automation, VMware vCloud Director, Redhat Cloud Forms, Rest API.

 • Har en god vana av teknisk dokumentation och har ett genuint intresse av att dela med dig av din kunskap.

 • Har lätt att uttrycka dig i tal och skrift, både i svenska och engelska.

Meriterande med kunskaper inom Javascript, Powershell och publika molnleveranser som AWS.

IT-Total erbjuder dig
IT-Total föddes ur idén att vara det bästa företaget för medarbetare inom sin bransch, därför välkomnar vi dig till en arbetsplats som ger dig glädje, stimulans och möjlighet att växa inom det område du brinner för. Vi är en innovativ arbetsgivare som satsar på din framtid och jobbar i teknikens framkant. Vår kultur är något vi är jättestolta över och som har kännetecknat oss sedan start. Hos oss är det viktigt att du mår bra, har motiverande arbetsuppgifter och ständigt utvecklas.

Vi vill att du ska få:

 • Goda förtjänstvillkor

 • Frihet att styra din egen utveckling och ditt eget arbete, vi tror på Work life balance

 • Ha roligt på jobbet med allt från träning, resor till spelkvällar

 • En himmelsk fredagsfrukost med kollegorna

 • Ett välfyllt lager av frukt, nötter, bryggkaffe och nespresso om så önskas

 • Ett stenkast till både shopping på Mall of Scandinavia och natursköna Brunnsviken som är perfekt för löpning och lunchpromenader

 • Kollegor i världsklass som bryr sig

Varmt välkommen med din ansökan!

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sanna Åhström, Talent Acquisition Manager

073-2711933 | sanna.ahstrom@it-total.se.

Dela detta jobb

logga
Erfaren konsult inom Cloud and Automation

IT-Total Sweden AB