itjobb.se

logga

Erfaren konsult inom VMware

Ort
Utgår

2021-02-04

Ansök nu

Erfaren konsult inom VMware

Vi vill att du ska arbeta i stimulerande projekt där du får möjlighet att utmana dig själv.
Vill du spela i IT-branschens elitlag? I ett framgångsrikt team med spelare som är top notch inom digitalisering och cybersäkerhet. IT-Total välkomnar nu en till elitspelare inom VMware, som vill arbeta nytänkande och framtidsinriktat med att hjälpa kunder i deras digitaliseringsresa. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av hög kompetens, engagemang och som är snabba till beslut och förändring. Engagemanget hos oss börjar alltid på hemmaplan, när vi stöttar varandra och utvecklas tillsammans presterar vi allra bäst. Jobba med kollegor i världsklass, i en kultur som genomsyras av omtanke, glädje och personlig utveckling.

Din roll blir allt annat än tråkig
Du befinner dig i en expertbetonad miljö med kollegor som är bland de vassaste i branschen inom sitt expertisområde. Vi vill arbeta i teknikens framkant och ge dig möjlighet att växa och utvecklas i din roll och inom det område just du brinner för. Vi garanterar dig en stimulerande arbetsmiljö där vi lyfter varandra och delar med oss av våra kunskaper.

Som specialistkonsult fokuserar du på effektivisering och smarta lösningar för IT-Total och våra kunder. I rollen arbetar du i varierande projekt med såväl stora som små kunder inom både privata och offentliga sektorn. Du arbetar strategiskt från ax till limpa med analys, design till implementationer anpassat efter kundens behov och utmaningar. Projekt du arbetar i är allt från implementation av nya miljöer, prestandaanalys, konfigurering och utveckling av befintliga miljöer som baseras på produkter från VMware. Vidare säkerställer du att leveransen uppfyller kundernas behov och överenskomna nivåer, samtidigt som du kontinuerligt arbetar fram förbättringar.

Vi välkomnar dig till en arbetsplats där du arbetar med stimulerande projekt i en miljö med spetskompetens och IT-säkerhet på högsta nivå. Tillsammans vill vi representera något nytt genom att vara nytänkande, kundfokuserade och framtidsinriktade.

Vi söker dig som vill bli bäst på det du brinner för
Vi tror du har en ständig strävan om att ligga i framkant inom ditt område och förstår värdet av att arbeta proaktivt och brinner för att skapa förutsättning för det. Du tycker om utmaningar och att jobba med teknik och kollegor i framkant. Vi ser att du har en bred grund att stå på inom området IT-infrastruktur och djupa kunskaper inom VMware automationsplattformar, vCloud och vRealize Automation.

För att du ska trivas i rollen är det viktigt att du:

 • Har minst 5 års dokumenterad erfarenhet att arbeta med komplex IT-infrastruktur.

 • Har en stor bredd inom IT-infrastruktur och erfaren i större miljöer med VMware. Där ser vi speciellt meriterande inom VMware NSX.

 • Har vana att delta i projekt med ansvar kring den IT-infrastrukturella leveransen.

 • Har en god vana av teknisk dokumentation och har ett genuint intresse av att dela med dig av din kunskap.

 • Har lätt att uttrycka dig i tal och skrift, både i svenska och engelska.

Färdigheter inom säkerhetsrelaterade komponenter såsom Checkpoint, Palo Alto, Trend Micro och Fortinet är meriterande.

IT-Total erbjuder dig
IT-Total föddes ur idén att vara det bästa företaget för medarbetare inom sin bransch, därför välkomnar vi dig till en arbetsplats som ger dig glädje, stimulans och möjlighet att växa inom det område du brinner för. Vi är en innovativ arbetsgivare som satsar på din framtid och jobbar i teknikens framkant. Vår kultur är något vi är jättestolta över och som har kännetecknat oss sedan start. Hos oss är det viktigt att du mår bra, har motiverande arbetsuppgifter och ständigt utvecklas.

Vi vill att du ska få:

 • Goda förtjänstvillkor

 • Frihet att styra din egen utveckling och ditt eget arbete, vi tror på Work life balance

 • Ha roligt på jobbet med allt från träning, resor till spelkvällar

 • En himmelsk fredagsfrukost med kollegorna

 • Ett välfyllt lager av frukt, nötter, bryggkaffe och nespresso om så önskas

 • Ett stenkast till både shopping på Mall of Scandinavia och natursköna Brunnsviken som är perfekt för löpning och lunchpromenader

 • Kollegor i världsklass som bryr sig

Varmt välkommen med din ansökan! 

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sanna Åhström, Talent Acquisition Manager på IT-Total:
0732711933 | sanna.ahstrom@it-total.se

Dela detta jobb

logga
Erfaren konsult inom VMware

IT-Total Sweden AB