itjobb.se

Erfaren SAS-utvecklare

Vi som jobbar här uppskattar att vara anställda på ett familjärt företag där vi månar om medarbetarna och där vi har möjlighet att bidra till vår egen och företagets utveckling.

Vi hjälper idag bl.a. våra kunder med utveckling av system och applikationer för dataanalys, baserat på SAS Institutes programvara. Det vill vi fortsätta med, och söker därför dig som vill arbeta som konsult hos oss. Du har förmågan att kunna kombinera teknik- och verktygskompetens med mycket god kommunikations- och samarbetsförmåga där kunden är i fokus. Vi jobbar bl.a. med projekt för att motverka bedrägeri och penningtvätt.

 Vi söker nu en teknisk SAS-konsult med:

  • 3+ års praktisk erfarenhet av arbete med att implementera BI-/DI-/Analyslösningar med SAS Institutes programvara

  • Mycket goda kunskaper i SAS DI Studio, SAS-programmering och/eller SAS Visual Analytics. Har du kunskap om SAS Viya är det jättebra!

  • Erfarenhet av databearbetning och hämtning från databaser

  • Stark kommunikationsförmåga och vilja att samarbeta, både med kunder och inom konsultgruppen

  • Leverans- och kundfokuserad

  • Prestigelös

För att lyckas i rollen är du en resultat- och målinriktad person som drivs av att jobba i projekt där din insats har avgörande betydelse. Som person är du proaktiv i ditt sätt att arbeta och fokuserad på att finna lösningar för att uppnå bästa resultat. Rollen förutsätter goda kunskaper i svenska och engelska.

Vi erbjuder dig en utmanande roll som konsult inom BI- och analysområdet. Du får arbeta i ett motiverat och kreativt team med korta beslutsvägar där vi strävar efter att utvecklas och ha roligt tillsammans på jobbet. Vi värdesätter en god arbetskultur och satsar mycket på personalvård.

 

Dela detta jobb

Erfaren SAS-utvecklare

C.A.G MER Consulting