itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Erfaren SOC analytiker

Företag Advania
Ort
Utgår

2022-10-16

Ansök nu

Erfaren SOC analytiker

Tycker du att IT och informationssäkerhet är otroligt spännande och roligt samt vill fördjupa dina kunskaper inom det? Är du dessutom en serviceinriktad person som vet hur man sätter kunden i fokus?

Som SOC Analytiker på Advania

I rollen som SOC Analytiker kommer du med den senaste tekniken upptäcka, analysera, förhindra intrång och åtgärda säkerhetsincidenter. Du verkar för att bibehålla en säker drift och snabbt upptäcka intrångsförsök och sårbarheter genom att aktivt arbeta i larmflöde och analysera data, trender och avvikelser. Du kommer även att arbeta proaktivt för att förbättra arbetet baserat på händelser i teamet samt samverka med övriga IT-funktioner och medarbetare.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:

  • Övervakning av kritiska IT-miljöer med höga krav på säkerhet

  • Utföra det dagliga arbetet som krävs för att övervaka och underhålla en stabil IT-infrastruktur och support för SOC-specifika system

  • Fungera som kontakt med leverantörer i tekniska frågor

  • Medverka och ibland driva projekt för införande av nya system och tjänster

  • Framtagande av rapporter

Du arbetar nära ditt team på ca 30 personer med djup kompetens inom IT-säkerhet och informationssäkerhet, stark laganda och stort driv. Du samarbetar även med kunniga kollegor från andra affärsområden på Advania för att leverera marknadens bästa service och göra det enkelt för våra kunder att växa med IT.

Vi erbjuder dig en dynamisk arbetsplats med fokus på långsiktiga relationer och ledande teknologi där vi skräddarsyr lösningar efter varje unikt kundbehov. Hos oss får du en stark gemenskap där vi tillsammans hjälps åt, innoverar och vågar utmana för att fortsätta ligga i framkant. Med våra 10 olika affärsområden som består av några av Sveriges vassaste specialister har vi såväl bredd som djup för du ständigt ska kunna lära dig och utvecklas inom området som du brinner för.

Vad vi söker hos dig

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom IT, ett brinnande intresse för IT-säkerhet i stort och som vill fortsätta utmanas och utvecklas tillsammans med seniora kollegor inom området. Rollen kräver att du har god analytisk förmåga, är duktig på logisk felsökning och tar stort eget ansvar för att hitta de bästa lösningarna för våra kunder och deras IT-miljöer. För att trivas hos oss gillar du att arbeta självständigt samtidigt som du är en del av en större helhet. Du är nyfiken, på tårna och ser möjligheter istället för hinder. Att behärska engelska och svenska i tal och skrift är en förutsättning.

Vill du göra skillnad och påverka den svenska marknaden inom cybersäkerhet? 

Vi ser fram emot din ansökan!

Visa gärna ditt intresse så snart som möjligt då vi intervjuar löpande. Som en del av vår rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, för att öka medvetenheten om våra framtida medarbetare.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar.

 

Dela detta jobb

logo
Erfaren SOC analytiker

Advania