itjobb.se

Erfaren systemadministratör inom Windows

Företag Modis Sweden AB
Ort
Utgår

2019-12-19

Ansök nu

Erfaren systemadministratör inom Windows

Har du ett stort IT-intresse och vill utvecklas inom branschen? Modis Linköping söker nu systemadministratörer med erfarenhet av Windows som ska bli en del av vårt konsultteam. Detta är en möjlighet för dig att tillsammans med oss ta nästa steg inom IT.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter innebär daglig drift av Windowsbaserade operativsystem samt utvecklingen av dessa. Du kommer systematiskt arbeta med att ta fram ett lösningsförslag, koncept och idéer för fortsatt utveckling inom de olika områdena som förekommer i ditt arbete. I din vardag kommer du att arbeta med återkommande underhåll, till exempel säkerhetsuppdateringar och installationer. Felsökning, åtgärder och rapportering av fel ligger också på ditt skrivbord och detta inkluderar även övervakning av de system du ansvarar för.

Vi söker dig som

  • Har erfarenhet av Windowsbaserade operativsystem och tillhörande stödsystem
  • Har mycket god erfarenhet av administration och dokumentation
  • Är en van systemadministratör
  • Har erfarenhet av PC-teknik med installationer och felsökning samt olika former av nätverkskommunikation.

Som person söker vi dig som är ivrig på att utvecklas och lära dig nya saker. Vi ser att du är engagerad och arbetar mot mål och fokuserar på resultat. Du tar ansvar för dina uppgifter, har en förmåga att se helheter samt analyserar och bryter ner komplexa frågor. Vi ser även att du har ett flexibelt och lösningsorienterat förhållningssätt i kommunikation och samarbete med andra.

Om Modis

På Modis strävar vi ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att bli framgångsrika. Som konsult är du vår högsta prioritet och när du behöver oss kommer vi att vara där för dig. Vi introducerar dig i vår verksamhet, våra nätverk och våra kunder. Dina synpunkter värdesätts och för att hålla oss i framkant är du aktiv i Modis affärsutveckling och tillsammans skapar vi erbjudanden till marknaden. Genom att bli vår kollega kommer din vardag som konsult vara varierad med uppdrag i olika projekt i diverse branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att vi ska få mer av varann ordnar vi regelbundet med sociala aktiviteter. Modis levererar en bred bas av tjänster och kompetenser inom IT/Teknik-konsult- och specialistmarknaden. Vår verksamhet har sin grund i våra värderingar och våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Modis finns representerade i USA, Kanada, Europa med över 100 kontor och med mer än 600 000 kollegor i uppdrag varje dag.

Låter detta intressant? Då ska du söka till oss så snart som möjligt. Du ansöker via vårat formulär på våran hemsida. Notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl utan du ansöker genom att registrera din profil och bifoga din ansökan via länken nedan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Dela detta jobb

Erfaren systemadministratör inom Windows

Modis Sweden AB