itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Erfaren systemtekniker inom Windows till ledande IT-bolag

Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-03

Ansök nu

Erfaren systemtekniker inom Windows till ledande IT-bolag

Till ett uppdrag hos en av våra kunder i Örebro söker vi nu en systemtekniker. Kunden är en ledande nordisk leverantör av molnbaserade IT-tjänster som bidrar till bättre IT-lösningar som gör skillnad för deras kunder. Tjänsten inleds som konsultuppdrag med ambitionen att anställningen senare ska gå över till kunden.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att vara en del av ett team med bred kompetens och erfarenhet. Tillsammans kommer ni att ansvara för kunderas IT-miljö samt säkerställa driften, bygga upp, underhålla och utveckla olika Windowsbaserade system.

Din profil och kvalifikationer

Vi tror att du som söker har en naturlig känsla för service och kundkontakt samt trivs med att arbeta kvalitativt och långsiktigt. Du trivs med att arbeta självständigt men kan även arbeta i team. Vi lägger stor vikt vid att du har tidigare erfarenhet från driftverksamhet på 2nd eller 3rd line support.

Krav

  • Windows Server (AD, DNS, DHCP, GPO, RDS)
  • Microsoft Azure
  • Microsoft 365
  • PowerShell
  • VMware
  • Backup (NetBackup / Rubrik)
  • Övervakning
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Dela detta jobb

Logga
Erfaren systemtekniker inom Windows till ledande IT-bolag

Centric Professionals AB