itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Erfaren systemutvecklare

Ort
Utgår

2022-07-03

Ansök nu

Erfaren systemutvecklare

Till vår kund i Hammarby Sjöstad söker vi flera systemutvecklare. Kunden verkar inom säkerhetsbranschen med uppdrag inom system- och produktutveckling.

Tjänsten är en direktrekryteri

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta både inhouse med kundens egen produkt samt på uppdrag av deras kunder. Oavsett inriktning arbetar ni i interna team och en större del av arbetet kommer att utföras i Python, C eller C++.

Långsiktigt kan rollen formas mot en specialistroll om så önskas alternativt mot en kombinerad utvecklar- och Scrum master-roll.

Din profil och kvalifikationer

För att lyckas i rollen har du flera års erfarenhet av backendutveckling, främst C, C++ och Python. Du skriver lättläst, lättgranskad och korrekt kod. Som person ser vi gärna att du är fokuserad och självgående samt trivs med att arbeta i team mot gemensamma mål.

Krav

  • Civilingenjörsutbildning eller motsvarande

  • Minst fem års erfarenhet av backendutveckling

  • Tala och skriva både svenska och engelska obehindrat


Meriterande

  • Erfarenhet av Scrum

  • Körkort

Om kunden

Kunden utvecklar produkter och system där det i första hand handlar om kvalitet. De har fokus på säker utveckling, krypto samt IT-säkerhet och strävar alltid efter att ligga i framkant med deras lösningar. De arbetar tills de nått önskat resultat och har förtroende för lösningen. Varje medarbetare spelar en viktig roll och det gör att de anstränger sig lite extra för att du som medarbetare ska trivas, utmanas och utvecklas! De tror på styrkan i att arbeta tillsammans mot gemensamma mål och på utveckling med glädje.

ng så anställningen blir direkt hos vår kund.

Dela detta jobb

Logga
Erfaren systemutvecklare

Centric Professionals AB