itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

ERFAREN TEKNISK SUPPORTINGENJÖR

Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-14

Ansök nu

ERFAREN TEKNISK SUPPORTINGENJÖR

Är du erfaren och har arbetat ett par år inom automation? Trivs du med kundkontakt och är problemlösaren som får extra energi av att hitta lösningen på ett knepigt ärende? Då har vi jobbet för dig! Som Erfaren Teknisk Supportingenjör hos Beckhoff Automation blir du en del av ett innovativt och teknikstarkt bolag med en familjär känsla. Här får du möjlighet att arbeta med ett starkt varumärke och med fokus på teknik i fra

SOM ERFAREN TEKNISK SUPPORTINGENJÖR HOS BECKHOFF AUTOMATION KOMMER DU…

att ha en viktig roll i att stötta kunder med teknisk kompetens av Beckhoffs produkter och att hitta lösningar till deras tekniska problem. Det kan till exempel gälla problem vid installation, hårdvara, inkoppling eller felkod. Kontakt med kund sker via email eller telefon och du kommer arbeta som fjärrsupport mot kund i TeamViewer så ni enkelt kan samarbeta under samtalet. Arbetet kräver att du har ett intresse för felsök, kan ställa rätt frågor och tänka utanför boxen.

I rollen finns stor möjlighet till utveckling, att få hålla i kundanpassade utbildningar och få programmera efter anpassat intresse. Du kommer att ingå i ett team om 5 personer med placering på Malmökontoret.

DU ÄR EN TEKNIKINTRESSERAD PROBLEMLÖSARE…

och som person är det viktigt att du är kommunikativ. Du trivs med att ha många bollar i luften, är strukturerad och har lätt för att prioritera. Vidare så är du öppen och social som person, ser lösningar och är inte rädd för att ställa frågor.

DU HAR ETT PAR ÅRS ERFARENHET INOM AUTOMATION…

och andra krav för rollen är:

  • Akademisk utbildning med inriktning automation alternativt arbetslivserfarenhet som är relevant för tjänsten

  • God dator- och systemvana

  • Flytande svenska i både tal och skrift

  • Behärskar engelska i tal och skrift

Meriterande för rollen är erfarenhet av CODESYS och kunskap inom PLC och styrsystem.

BECKHOFF ÄR INTERNATIONELLT LEDANDE INOM TEKNOLOGI FÖR DATORBASERAD STYRNING…

och har sedan företaget grundades 1980 ständigt legat i framkant med innovativa produkter och lösningar med grunden i den PC-baserade stryrningen. Beckhoffs PC-control-filosofi samt uppfinningen av Lightbus-systemet, av I/O-busssystem och automationsprogramvaran TwinCAT är milstolpar inom automatiseringstekniken och har slagit igenom som effektiva alternativ till den traditionella styrningstekniken. EtherCAT, realtids-ethernet-lösningen, tillhandahåller en framåtriktad, effektiv teknik för en ny generation av styr- och regleringskoncept.

Huvudsätet för Beckhoff Automation finns i Tyskland och där finns alla centrala avdelningarna såsom utveckling, produktion, administration, distribution, marketing, support samt service. Vår närvaro på den globala marknaden säkras genom dotterbolag och via globala återförsäljare representeras Beckhoff i mer än 75 länder.

Huvudkontoret för vårt svenska dotterbolag är beläget i Malmö, med ytterligare kontor i Göteborg, Stockholm och Piteå. Kundanpassade maskiner utgör en stor del av det svenska industrilandskapet och vi hjälper våra kunder över hela landet med vårt mycket motiverade team med mer än 30 ingenjörer och specialister.

Läs mer om oss här

FÖR ATT SÖKA ROLLEN… 

är du varmt välkommen att ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. 

I den här rekryteringen samarbetar Beckhoff Automation AB med Roi Rekrytering. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Elise Ahlbertz på elise.ahlbertz@roirekrytering.se. Notera att inget sker i processen under veckorna 29 och 30.

Anställning hos: Beckhoff Automation AB 
Omfattning: Heltid 
Start: Enligt överenskommelse

 

Dela detta jobb

logo
ERFAREN TEKNISK SUPPORTINGENJÖR

Workspace Recruit