itjobb.se

Erfaren utvecklare inom C++ och Embedded Systems

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-05-23

Ansök nu

Erfaren utvecklare inom C++ och Embedded Systems

Nu finns möjligheten att jobba med hela utvecklingsprojekt från början till slut där du tar en ledande och stöttande roll. Du blir en del av ett företag som präglas av samarbete och delaktighet, där högt i tak och ambition är viktiga grundstenar. Front End Strategy växer, vill du utvecklas tillsammans med dem?

Om tjänsten
Som C++ utvecklare hos Front End Strategy blir du en viktig del i bolaget där du ser resultatet av ditt arbete. Du jobbar självständigt och tar ett personligt ansvar för dina arbetsuppgifter samtidigt som du samarbetar med kollegor. Här är målet att gruppen ska nå fram till resultat gemensamt, de har en öppen dialog genom hela projektet och hjälps åt.

Det går bra för Front End Strategy och projekten blir allt fler så nu behöver de utöka med ytterligare en kollega. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Front End Strategy. Uppdraget är långsiktigt och om båda parter är nöjda med samarbetet finns goda möjligheter till överrekrytering.

Du erbjuds

  • Möjligheten att jobba på ett modernt bolag med nya teknologier och de senaste ramverken

  • En arbetsplats med god stämning, samarbete med kollegor samt en öppen och ärlig dialog

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter
I rollen som C++ utvecklare inom Embedded Systems kommer du jobba med hela projekt, från början till slut. Du designar, implementerar och testar det du utvecklar. Projekten genomförs tillsammans med kollegor där du tar en ledande och stöttande roll.

Vi söker dig som

  • Har relevant högskole- eller universitetsutbildning, alternativt längre relevant arbetslivserfarenhet

  • Har minst tre års arbetslivserfarenhet av utveckling i C/C++ och Embedded-projekt

  • Har svenskt medborgarskap

  • Har mycket goda kunskaper i engelska och goda kunskaper i svenska, muntligt och skriftligt, eftersom kommunikation med kollegor är en stor del av rollen

Som person är du:

  • Självgående

  • Problemlösande

  • Har god samarbetsförmåga

Övrig information
Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Kontorstider med möjlighet till flex

Placering: Linköping

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Front End Strategy har funnits i snart 20 år och har gjort en framgångsrik resa. Deras passion är att effektivisera arbetet i organisationer och företag med hjälp av specialistkompetens. Front End Strategys kunder är nationella och internationella myndigheter och företag.

Dela detta jobb

Erfaren utvecklare inom C++ och Embedded Systems

Academic Work