itjobb.se

Logga

Erfaren utvecklare med ledarambitioner

Företag ATTENTEC AB
Ort
Utgår

2018-07-20

Ansök nu

Erfaren utvecklare med ledarambitioner

Hos oss får du möjlighet att utveckla dig inom både ledarskap och systemutveckling. Vi brinner för utveckling i alla former och arbetar alltid med kunden i fokus. Vårt mål är att göra våra kunders produkter och tjänster framgångsrika.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har erfarenhet av kvalificerad teknisk systemutveckling. Det viktigaste är inte vilket eller vilka programmeringsspråk du har erfarenhet av utan att du har djup förståelse och kunskap om mjukvaruutveckling och systemarkitektur. Har du arbetat som projektledare, scrum master, teamledare eller i andra ledande roller är det mycket meriterande. Du kan också ha arbetat som utvecklare i några år och nu vilja utvecklas inom ledarskap.

För att trivas och passa på Attentec behöver du vara noggrann, kreativ och målfokuserad. Du har en förmåga att se helheten samt gillar att diskutera med både kunder och dina teammedlemmar. Din motivation kommer av att leda team och projekt framåt. Du har förmågan att hantera olika behov och viljor i en grupp och därmed skapa acceptans och samsyn kring gemensamma lösningar.  Goda kunskaper i svenska och engelska är nödvändiga.

Vad erbjuder vi?

Attentec erbjuder dig som vill jobba hos oss intressanta och varierande arbetsuppgifter, duktiga och sympatiska kollegor och en härlig företagskultur. Vi behöver just nu förstärka våra team med fler arkitekter, scrummaster, teamleader, tekniskt säljstöd och projektledare. Här får du möjlighet att arbeta både med den senaste tekniken och med att utveckla team, affärer eller projekt.  I det tekniska arbetet får du snabb återkoppling på den mjukvara vi bygger och ser tydligt resultatet av teamets arbete. Du får möjlighet att vidareutveckla dig dels inom ledarskap och dels inom aktuella områden som internet of things, strömmande media eller modern mjukvaruutveckling. Du kommer vara en viktig del i arbetet med att  göra våra kunders produkter och tjänster världsledande. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Dela detta jobb

Logga
Erfaren utvecklare med ledarambitioner

ATTENTEC AB