itjobb.se

Erfarenhet av fordonsbranschen? Byt till IT-support!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2020-11-26

Ansök nu

Erfarenhet av fordonsbranschen? Byt till IT-support!

Vår kund i Södertälje söker nu dig som har erfarenhet av arbete inom bilbranschen, gärna servicemarknad, men pga ditt IT-intresse vill ta steget över till en IT-supporterande roll. Hos vår kund får du möjligheten att ansluta till ett väldigt kompetent team där kulturen står i fokus.

Om tjänsten

Vi söker alltså dig som har en bakgrund inom bilbranschen där du arbetat inom servicemarknad och bor på pendlingsbart avstånd från Södertälje, där tjänsten är belagd. Idag arbetar man pga Corona hemifrån i väldigt stor utsträckning men då tjänsten är långsiktigare än Corona blir det viktigt att du har möjlighet att arbeta från kontoret i Södertälje på sikt.

Här får du möjligheten att ingå i ett supportteam om 15 personer som är specialiserade inom fyra olika områden. Teknisk support, bilmarknadssupport, ekonomisupport och sist men inte minst området du kommer verka inom: servicemarknadssupport.

Du kommer till ett företag där kulturen är central och där vi kommer lägga stor vikt vid att du är rätt person. Rätt person i det här läget är ödmjuk, lyhörd och lägger stor vikt vid att vara med och bidra till god kollegial stämning och kultur – samtidigt som du förväntar dig att dina kollegor gör detsamma för att skapa en arbetsplats där man trivs och värdeorden inte bara är snirkliga bokstäver på väggen!

Detta är ett konsultuppdrag och tjänsten är långsiktig. För rätt person är tanken att man, på sikt, kommer kunna bli fast anställd på företaget. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I supportrollen arbetar du lösningsorienterat och ger support till kunderna (som finns inom bilbranschen) kring företagets system.

Supportärendena du kommer arbeta med kommer främst in via telefon och mejl och rör affärssystemet Automaster.

Kort summerat: du kommer primärt arbeta i och lägga ärenden i företagets ärendehanteringssystem och genom det felsöka och lösa kundernas problem.

Vi söker dig som

  • har tidigare arbetslivserfarenhet från bilbranschen.
  • har ett tekniskt intresse samt IT-intresse med hög systemvana.
  • lösningsorienterad och service minded
  • behärskar svenska flytande i tal och skrift
  • behärskar engelska väl i tal och skrift

Det är även meriterande om du har erfarenhet av Automaster och/eller arbetat med fabrikaten VW, Seat, Skoda, Audi tidigare.

Övrig information

  • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

  • Omfattning: Heltid, löpande

  • Placering: Södertälje

  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Erfarenhet av fordonsbranschen? Byt till IT-support!

Academic Work