itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

ERP SPECIALIST PRODUCTION TILL BACKER / NIBE ELEMENT

Ansök nu

ERP SPECIALIST PRODUCTION TILL BACKER / NIBE ELEMENT

Backer, en del av NIBE Element, erbjuder dig en utmanande och rolig roll i en stabil, växande och internationell koncern där du ges utrymme till stort eget ansvar likväl som samarbete i team. Vår strategi är att tillverka hållbara energilösningar i världsklass och därigenom bidra till omställningen mot ett mer hållbart samhälle. Till ERP-teamet söker vi nu dig som är erfaren inom affärssystem och tillverkande industri!

Din vardag

I den här rollen får du ansvar för att leda och vara delaktig i implementationsprojekt för vårt nya ERP-system Epicor, med fokus på produktion. Du blir en del av ett erfaret och engagerat team som består av affärssystemspecialister, utvecklare och supportmedarbetare med placering i Sverige och i Finland. Du arbetar primärt mot våra dotterbolag i Europa och kommer att ha en konsultativ roll med breda kontaktytor. I huvudsak arbetar du med att: 

  • implementera Epicor; konfiguration, testning och dokumentation
  • skapa dig förståelse för verksamhetsprocesser och behov
  • stötta verksamheten och utbilda användare
  • viss support och problemlösning efterhand som Epicor tas i drift
  • ansvar för produktionsrapporteringssystemet Jotbar

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vårt huvudkontor i Sösdala, med möjlighet till hybridlösning. Tjänsteresor till våra dotterbolag ingår i rollen.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, som specialist inom affärssystem, applikationskonsult eller liknande. Vi kommer att utbilda dig i Epicor om du inte har arbetat med just det ERP-systemet tidigare. Viktigast är att du har god förståelse och intresse för verksamhetsprocesser inom produktion och det är en fördel om du har erfarenhet från internationella implementationsprojekt. Du har goda språkkunskaper i engelska och gärna även i svenska. 

Vi värderar drivkraft, samarbetsförmåga och eget ansvar högt hos oss. Det är viktigt att du trivs att ta egna initiativ och är prestationsinriktad men också ödmjuk. Du vill bidra till att skapa goda resultat, är lyhörd, pedagogisk och kommunikativ. Du trivs verkligen med bredden att kombinera dina tekniska färdigheter och systemkunskaper med förståelse för affären och organisationen.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Jenny Nilsson på jenny.nilsson@nexergroup.com alternativt 070 301 82 79. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Backer/ NIBE Element 

NIBE Element utgör ett av den svenska energiteknikkoncernen NIBE Industriers tre affärsområden och sysselsätter ca 10 000 personer inom utveckling, tillverkning och försäljning av hållbara och intelligenta lösningar för uppvärmning och energireglering. Verksamheten omfattar ca 70 enheter i Europa, Asien, Australien samt Nord- och Centralamerika och omsätter ca 7 miljarder SEK per år med god lönsamhet.

Huvudkontoret för NIBE Element är samordnat med verksamheten vid Backer AB i skånska Sösdala. Backer AB är ett teknikföretag i stark tillväxt med över 70 års branscherfarenhet och ca 350 anställda, beläget mitt i Skåne med 5 minuters promenadavstånd från närmaste pendeltågsstation.

Mindre än en timmes bilfärd från Sösdala, i småländska Markaryd, ligger NIBE Industriers huvudkontor. Där har även övriga två affärsområden - NIBE Climate Solutions och NIBE Stoves – sina huvudkontor. NIBE AB i Markaryd sysselsätter ca 1 000 anställda inom utveckling, tillverkning och försäljning av energieffektiva klimatiserings- och brasvärmelösningar. Antalet anställda totalt inom koncernen är ca 20 000 och omsättningen ca 25 miljarder SEK per år. 

Nibes långsiktiga strategi är att tillverka hållbara energilösningar i världsklass och därigenom bidra till omställningen mot ett mer hållbart samhälle och minskat koldioxidavtryck. Vi ser vårt miljöansvar i hela förädlingskedjan och strävar efter att minska produkternas miljö- och klimatpåverkan under hela livscykeln, för såväl dagens som kommande generationer.

 

Dela detta jobb

logo
ERP SPECIALIST PRODUCTION TILL BACKER / NIBE ELEMENT

Nexer Recruit