itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

ERP-SPECIALIST/UTVECKLARE TILL IS-AVDELNINGEN VID NIBE AB

Ansök nu

ERP-SPECIALIST/UTVECKLARE TILL IS-AVDELNINGEN VID NIBE AB

Vi förstärker gruppen som arbetar med informationssystem. Vårt mål är att ständigt vara i framkant avseende systemstöd för planering, produktion, logistik, försäljning och övriga funktioner inom bolagen i koncernen. Du kommer att jobba i en grupp som för närvarande är 10 personer.  

OM TJÄNSTEN:

I rollen som ERP-specialist/utvecklare arbetar du med systemutveckling och implementation av nya system och systemdelar. Du arbetar även med vidareutveckling av befintliga systemlösningar i vår IBM i-miljö med fokus i och kring vårt ERP-system Infor/XA. Du kommer att arbeta nära verksamheten samt våra interna och externa utvecklingsresurser. Du kommer aktivt att delta i flera delar av utvecklingsprocessen, från krav till utveckling/implementation.
te
DIN BAKGRUND:

Vi söker en dynamisk person som har förmåga att överblicka och vidareutveckla våra system i syfte att leverera hög funktionalitet och tillgänglighet för våra användare och kunder.

Erfarenhet av ERP-system och förståelse för processerna i ett tillverkande företag som en del av en internationell koncern är meriterande.

Vi utvecklar system för flera plattformar där IBM i är den primära plattformen. RPG och CL-programmering är därför ett krav. Utveckling sker även inom Microsoft .Net varför även detta är meriterande.

Vi söker dig som har en analytisk förmåga, kan utarbeta fungerande lösningar och tycker det är roligt att lösa problem, stora som små, samt har goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

OM ANSÖKAN

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 24 januari 2022. Ansökan sker via vår webbsida www.nibe.se under "lediga tjänster". Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna.  

Hjärtligt välkommen!

OM NIBE

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,7 miljarder kr/år med närmare 1 500 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning,braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 27 miljarder kr och cirka 19 000 anställda i drygt 30 länder.

Varmt välkommen! 

KONTAKTPERSONER

Peter Magnusson

Ansvarig för IS-avdelningen

0433-27 30 00

peter.magnusson@nibe.se

Madeleine Johannesson

Personalavdelningen

0433-27 30 00

madeleine.johannesson@nibe.se

 

Dela detta jobb

logga
ERP-SPECIALIST/UTVECKLARE TILL IS-AVDELNINGEN VID NIBE AB

NIBE AB