itjobb.se

Experience Designer & Art Director till Pool

Ort
Kategorier
Utgår

2021-06-21

Ansök nu

Experience Designer & Art Director till Pool

Nu söker vi en driven upplevelsedesigner och superkreatör som alltid tänker lösningar ur ett helhetsperspektiv, alltså en upplevelseresa från A till Ö. När du får en brief blir du minst sagt lyrisk för här går det att skapa magiska idéer, stora som små. Du har ett typiskt "jag-ger-mig-aldrig-driv" och det är just därför den absolut bästa versionen av en idé alltid kommer ut. Din roll bidrar med att vi alltid pushar för att alltid leverera banbrytande lösningar åt våra kunder och att det alltid finns en känsla av innovation. 

Om rollen 
Du ser potentialen och tjusningen i att skapa en oförglömlig upplevelse för mottagaren i ett digitalt seminarium likväl som på en toalettdörr på en restaurang i utkanten av stan. Som person tror vi att du vågar ta plats, vågar synas och alltid gör ett starkt intryck, vare sig det är på ett digitalt internt möte eller i en pitch för kund. 

För att trivas och lyckas i rollen tror vi att du 

  • Vill skapa samt leda starka kommunikationskoncept och lösningar som både vinner kundens och målgruppens hjärta (och varför inte ett och annat reklampris). 

  • Är stark i att skissa och designa lösningar, fysiska likväl som digitala. 

  • Vill ta för dig, vill vara expert, vill synas. 

  • Är trendkänslig och har ett brinnande intresse för innovation, nya kanaler, forum, plattformar och verktyg.

  • Är en entusiasmerande och färgstark person, i kundmöten och pitcher likväl externt som internt. 

  • Har ett starkt affärstänk när det kommer till lösningar; du kan pitcha och förklara storheten i en kreativ idé för kund. 

Ansökan
1. Vem är du? 
Vi söker framförallt rätt person, inte nödvändigtvis den som vunnit flest priser eller har ett perfekt CV. Vi ser gärna att du berättar om dig själv på det sätt som passar dig bäst. Om det är i text, varsågod. Om det är grafiskt, rörligt, film eller något så innovativt att vi knappt ens själva tänkt på det, kör på! 

2. Vad kan du? Lösningar eller jobb som du tidigare har gjort eller drömmer om att få göra. Vilka tekniker, kanaler, program eller verktyg du hanterar. 

3. Erfarenhet? Var du har jobbat tidigare och vilka kunder du arbetat med. 

Skicka in din ansökan via knappen nedan. Du kan bifoga allt från PDF till film eller länkar i nästa steg. Din ansökan får gärna bestå av flera delar (exempelvis ett CV i PDF plus en film via en länk). 

Har du frågor eller har svårt att ladda upp något, hör av dig till Lina på vår rekryteringspartner UrbanUrban: lina@urbanurban.se.

Vi sköter urval löpande tills vi hittat rätt person så vänta inte med din ansökan. Hoppas vi hörs! 

Dela detta jobb

Experience Designer & Art Director till Pool

UU Brand & Recruit AB