itjobb.se

Har du erfarenhet av arbete som Onsite Tekniker och söker efter nya utmaningar? Nu har vi på Experis IT ett spännande uppdrag hos vår kund i Solna för dig med goda kunskaper och erfarenhet av support av hård-/mjukvara, är serviceminded och trivs med att jobba självständigt. Läs mer om jobbet och skicka in din ansökan idag!

Experis IT söker senior Onsite-tekniker till vår kund i Solna!

Om vår kund:

Vår kund har sin arbetsplats i trevliga lokaler i Solna, och är verksamma inom service, fastighetsdrift, återvinning mm. Som on site IT tekniker kommer du att arbeta med daglig användarsupport. Felsökning och problemlösning kan vara på alla nivåer, alltifrån att installera datorer till att felsöka hårdvara. För det här uppdraget arbetar du ensam onsite, men kollegor finns på andra mindre siter runt om i landet.

Förekommande arbetsuppgifter:

  • Dagliganvändarsupport, både i servicecenter och ute på plats hos kundens arbetsplatser
  • Felsöker och löser problem inom hårdvara (PC, telefoner skrivare mm)
  • Felsöker och löser problem inom mjukvara (applikationer, interna system)

Är du den vi söker?

Till detta uppdrag söker vi dig som är senior och erfaren och har ca 5 års arbetslivserfarenhet som onsite-tekniker. Du är en problemlösare som inte ger upp i första taget, och som person är du serviceinriktad och ger alltid ett gott bemötande till kunder och kollegor. Du är en nyfiken person som vill lära dig och utvecklas för att öka dina kompetenser och förstå olika tekniska produkter och system på djupet.

Vi ser att du har/är:

  • Utbildning, gärna inom IT/teknik
  • Relevant erfarenhet från jobb med liknande arbetsuppgifter
  • God kunskap inom hårdvara (PC, telefoner, skrivare etc.) och mjukvara (Windows OS, ärendehantering)
  • Flytande i tal och skrift på svenska samt engelska

Ort: Stockholm, Solna

Start: Omgående

Längd: KonsultExperis IT söker senior Onsite-tekniker till vår kund i Solnuppdrag som pågår tillsvidare

Omfattning: 100%

Vi på Experis IT kan erbjuda dig:

Experis är ett av Sveriges största konsultbolag inom IT, Engineering och Finance. Vi är en av få bolag som samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område. Som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och utvecklas. Vi erbjuder en trygg anställning med allt vad det innebär: månadslön, kollektivavtal, försäkringar m.m. Läs mer om hur det är att vara konsult på https://www.experis.se/swe/vart-erbjudande/konsult/

Ansökan:

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Vi har tyvärr inte möjlighet att emot ansökningar via mail, men har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta anna.aurell-sundvall@se.experis.com

Experis IT söker senior Onsite-tekniker till vår kund i Solna

Företag Experis AB
Ort
Utgår

2019-11-04

Ansök nu

Dela detta jobb