itjobb.se

Experter på digitalisering

Ort
Utgår

2020-01-04

Ansök nu

Experter på digitalisering

C.A.G MER har digitaliserat Bank- & Finansbranschen sedan 1984. Vi har utvecklats från renodlat IT-konsultbolag till att bli det självklara valet av partner inom Bank & Finans med strategisk affärsrådgivning och IT-konsultverksamhet som erbjudande. På C.A.G MER arbetar ett 50-tal konsulter som erbjuder tjänster inom områdena Data Discovery, Project Managment, IT Consulting och Business Consulting.

Vi söker dig som brinner för att utveckla och effektivisera processer och affärer genom digitalisering. Som person är du driven och proaktiv i ditt sätt att arbeta och fokuserad på att finna lösningar för att uppnå bästa resultat. Du kommer ha strategiska och ledande roller i projekt ute hos våra kunder där du tillsammans med kunden och kollegor från C.A.G MER säkerställer våra leveranser. Du kommer också spela en viktig roll inom försäljning och paketering av erbjudanden inom digitalisering till våra kunder. Du är en social person som gillar att bygga och vårda relationer och nätverk.

VI SER ATT DU HAR:
  • Passion för att leda människor
  • Flera års erfarenhet av konsultrollen alt linjebefattning inom Bank & Finans
  • Flera års erfarenhet av digitaliseringsprojekt inom Bank & Finans
  • Förmåga att arbeta i komplexa miljöer med många intressenter
  • Erfarenhet av att arbeta i gränslandet mellan verksamhet och IT
  • Akademisk examen, t ex systemvetare, ekonom eller ingenjör
  • goda kunskaper i svenska och engelska.

Vi ställer höga krav på våra konsulter men erbjuder i gengäld en utmanande konsultkarriär i en mycket spännande bransch under förändring där våra kunder återfinns hos främst banker, fondbolag och börser. Du får arbeta i ett motiverat och kreativt team med korta beslutsvägar där vi strävar efter att utvecklas och ha roligt tillsammans på jobbet. Vi värdesätter en god arbetskultur och satsar mycket på personalvård.

Vi, liksom du, står för Kundfokus, Långsiktighet, Respekt, Laganda & Utveckling.

Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig.

Varmt välkommen med din ansökan!

KONTAKTPERSON

Markus Åkesson

+46 70 897 89 94

markus.akesson@cag.se

Dela detta jobb

Experter på digitalisering

CAG MER Consulting AB