itjobb.se

MER Consulting har digitaliserat Bank- & Finansbranschen sedan 1984. Vi har utvecklats från renodlat IT-konsultbolag till att bli det självklara valet av partner inom Bank & Finans med strategisk affärsrådgivning och IT-konsultverksamhet som erbjudande. På MER Consulting arbetar ett 50-tal konsulter som erbjuder tjänster inom områdena Data Discovery, Project Managment, IT Consulting och Business Consulting.

Vi söker dig som brinner för att utveckla och effektivisera processer och affärer genom digitalisering. Som person är du driven och proaktiv i ditt sätt att arbeta och fokuserad på att finna lösningar för att uppnå bästa resultat. Du kommer ha strategiska och ledande roller i projekt ute hos våra kunder där du tillsammans med kunden och kollegor från MER Consulting säkerställer våra leveranser. Du kommer också spela en viktig roll inom försäljning och paketering av erbjudanden inom digitalisering till våra kunder. Du är en social person som gillar att bygga och vårda relationer och nätverk.

Vi ser att du har:

  • Passion för att leda människor 
  • Flera års erfarenhet av konsultrollen alt linjebefattning inom Bank & Finans
  • Flera års erfarenhet av digitaliseringsprojekt inom Bank & Finans
  • Förmåga att arbeta i komplexa miljöer med många intressenter
  • Erfarenhet av att arbeta i gränslandet mellan verksamhet och IT
  • Akademisk examen, t ex systemvetare, ekonom eller ingenjör
  • goda kunskaper i svenska och engelska.

Vi ställer höga krav på våra konsulter men erbjuder i gengäld en utmanande konsultkarriär i en mycket spännande bransch under förändring där våra kunder återfinns hos främst banker, fondbolag och börser. Du får arbeta i ett motiverat och kreativt team med korta beslutsvägar där vi strävar efter att utvecklas och ha roligt tillsammans på jobbet. Vi värdesätter en god arbetskultur och satsar mycket på personalvård. 

Vi, liksom du, står för Kundfokus, Långsiktighet, Respekt, Laganda & Utveckling.

Om detta låter som en utmaning för dig är du välkommen med din ansökan!

För frågor angående denna tjänst kontaktar ni vår CEO Markus Åkesson, markus.akesson(a)merconsulting.se