itjobb.se

Är du student på ett IT-program och letar efter ett meriterande extrajobb på kvällar och helger? Har du siktet inställt på ett jobb inom IT efter examen så har du här möjlighet att skaffa dig relevant arbetslivserfarenhet, knyta värdefulla kontakter och känna på hur det verkligen fungerar i arbetslivet.

Vi tror att rätt person för detta uppdrag motiveras av att hjälpa användare med deras IT-problem. Kan det vara du?

Arbetsuppgifter
Du kommer sitta i våra lokaler centralt i Linköping och ta emot ärenden via telefon och e-mail och hantera samtalen via ärendehanteringssystem i 1st line support. Du kommer att arbeta med att lösa ärendet i 15min för att sedan eskalera till 2nd line eller annan partner. Arbetstiden är ca 80-95h per månad fördelat på vardagkvällar 17-21 samt varannan helg 08-20.
I rollen som 1st line support får du ta ett stort ansvar och det är viktigt att du trivs med att arbeta kundorienterat. Du kommer primärt att sitta i första ledet via telefon och mejl. Frågorna kan exempelvis innefatta allt från enklare kontohantering till serverrelaterade ärenden.
Sammanfattningsvis skulle man kunna säga att när kunden har kört fast så kommer du med en lösning. Du har möjlighet att vara kreativ och hitta den bästa lösningen för det specifika ärendet.

Din profil och kvalifikationen

- Har en slutförd gymnasial- eller eftergymnasial utbildning inom IT/teknik
- Talar och skriver obehindrad svenska och engelska
- Meriterande om man känner igen ITIL eller är ITIL certifierad
- Meriterande om du har jobbat i service desk, som telefonsäljare eller i kundtjänst tidigare
- Meriterande om du har arbetat mot Retail eller i butik och känner igen POS (kassor)Supportärendena är av väldigt olika karaktär och vi ser därför att du har ett genuint intresse för problemlösning och teknik. Användarsupporten är i Windowsmiljö.
Som person är du serviceminded och besitter en god teknisk kompetens. Vidare är du självgående vilket innebär att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och samtidigt driver dessa framåt.
Känns detta som något för dig? Kul! Ansök till tjänsten så pratar vi vidare. Läs också gärna mer om Centric nedan.
Vad vi erbjuder
Att jobba på Centric är roligt. Inte bara för att vi är ett glatt och inspirerande företag, utan även för att vi hjälper dig att nå dina personliga mål. Vi tycker nämligen att alla våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, oavsett om de är juniorer eller har några år på nacken. Därför erbjuder vi alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Och inte nog med det – du som konsult får även lägga upp en individuell utbildningsplan utifrån dina speciella intresseområden, där vi tar notan för både studiematerial och certifieringar. Hos oss på Centric kommer du snabbt in i gemenskapen genom våra interna och externa aktiviteter där vi träffas och hittar på något roligt tillsammans.

OBS! Nu börjar din utvecklingsresa redan på första intervjun. För att visa att vi på Centric förstått hur viktigt det är att hålla sig uppdaterad så får du nu redan på första intervjun skriva ett valfritt MOS (Microsoft Office Specialist) eller MTA (Microsoft Technology Associate) certifikat till ett värde av 1200 kr. Blir det aktuellt med flera intervjuer får du självklart skriva fler cert. Fattar vi sedan tycke för varandra och du blir anställd – ja, då får du möjlighet att skriva ännu fler cert. På Centric tror vi på kompetensutveckling och bjuder gärna på certifieringar.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Kim Dalhammer på tfn: 0734-159 360 eller kim.dalhammer@centric.eu.
 Centric är ett IT-företag med över 380 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras kollektivavtal med Unionen.
?OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.
Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Logga

Extraarbete IT-support - kvällar och helger

Företag Centric
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-07

Ansök nu

Dela detta jobb