itjobb.se

Vi har en kund som i 3-4 veckor under 4 tillfällen, totalt ca 4 månader, under 2019 kommer att behöva stärka upp med en person i sin onsite supportgrupp. Arbetet kommer att utföras på plats på deras kontor i Karlstadsregionen och i Örebroregionen.

Kanske har du något annat arbete som går att kombinera med det här uppdraget, eller du kanske studerar på distans och vill tjäna lite extra pengar - hör då av dig till oss direkt.

Arbetsuppgifter
Som onsitetekniker ger du support både på plats samt via telefon, mail och fjärrstyrning. Alla ärendena registreras i ett molnbaserat ärendehanteringssystemet.

I arbetsuppgifterna ingår bl.a. felsökning samt problemlösning i MS-plattformar, hårdvara, mjukvara, antivirus, nätverk, MS Office, nyinstallationer av datorer, lösenordshantering, kontoadministration i Active Directory, behörighetsadministration samt inköp och beställningar. Support innefattar även smartphones, plattor och att felsöka och konfigurera skrivare.

Din profil och kvalifikationen
För att lyckas i rollen så bör du ha arbetat i någon form av IT-support, som exempelvis en onsite support roll alternativt 2nd line, i något år.

Vi lägger stor vikt vid dig som person och ser därför gärna att du är social och serviceinriktad  ut i fingerspetsarna. Du tycker om problemlösning och därigenom att hjälpa kunder och medarbetare på ett pedagogiskt sätt. Vidare är du självgående, stresstålig och strukturerad.

Vad vi erbjuder
Att jobba på Centric är roligt. Inte bara för att vi är ett glatt och inspirerande företag, utan även för att vi hjälper dig att nå dina personliga mål. Vi tycker nämligen att alla våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, oavsett om de är juniorer eller har några år på nacken. Därför erbjuder vi alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Och inte nog med det – du som konsult får även lägga upp en individuell utbildningsplan utifrån dina speciella intresseområden, där vi tar notan för både studiematerial och certifieringar. Hos oss på Centric kommer du snabbt in i gemenskapen genom våra interna och externa aktiviteter där vi träffas och hittar på något roligt tillsammans.

OBS! På Centric är din utveckling i centrum och nu påbörjar vi den resan redan på första intervjun. Alla som jobbar med IT vet att det är superviktigt att hålla sig uppdaterad. Att dessutom vara certifierad är ett värdefullt kvitto på din kompetens som du har nytta av oavsett arbetsgivare och uppdrag. För att visa att vi på Centric förstått hur viktigt detta är, får du nu redan på första intervjun skriva ett valfritt MOS (Microsoft Office Specialist) eller MTA (Microsoft Technology Associate) certifikat till ett värde av 1200 kr. Blir det aktuellt med flera intervjuer får du självklart skriva fler cert. Fattar vi sedan tycke för varandra och du blir anställd – ja, då får du möjlighet att skriva ännu fler cert. På Centric tror vi på kompetensutveckling och bjuder gärna på certifieringar.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Emma Idman på tfn: 0734-159 352 eller emma.idman@centric.eu.

Centric är ett IT-företag med över 370 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Centric är certifierat av ”Great Place To Work” som utför världens största arbetsplatsstudie.

OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Logga

Extraarbete som onsitetekniker

Företag Centric
Ort
Utgår

2019-07-23

Ansök nu

Dela detta jobb