itjobb.se

Extrajobb för student

Företag Human IT
Ort
Utgår

2019-10-31

Ansök nu

Extrajobb för student

Vill du jobba med både IT och personal i ditt framtida jobb? Just nu kan vi erbjuda extrajobb för dig som studerar och som vill prova på att jobba inhouse i ett IT-konsultbolag.

För oss är det viktigt att hitta rätt person som vi gillar (och som gillar oss, såklart!) och som brinner för såväl IT som personal. Jag hoppas det är du!

Att jobba hos oss

På Human IT sätter vi våra anställda i fokus. Vi vill växa tillsammans och värdesätter engagemang och ambition. Vi har vårt kontor på Hyllie i Malmö, och det är här du kommer utgå ifrån. Jag vill att du läser följande och funderar på vad du tror det innebär för dig i din roll här:

För oss är det därför viktigt att alla får chansen att vara med och påverka vägen framåt. Vi jobbar ständigt på att hitta nya sätt att nå detta- ta ett snack med chefen, vända sig till lokala fackklubben eller sälja in sin idé till VD:n. 

I utbyte erbjuder vi våra anställda en chans till kompetens- och karriärsutveckling genom varierande och utmanande uppdrag, tillgång till utbildningar, flexibilitet och vårt eget nätverk av kunniga konsulter. Hos oss arbetar allt från nyutexaminerade tekniker till specialister som tillsammans skapar en miljö med högt i tak och utrymme för personlig och teknisk utveckling.

Vår ledstjärna i rekryteringen är att anställa dem vi tror på och det skapar ett driv för oss att träffa våra konsulter genom olika aktiviteter på eller utanför kontoret, med socialt eller kompetensutvecklande fokus.

Passar jobbet dig?

Det vi erbjuder är ett extrajobb på timmar för dig som just nu studerar. Vi välkomnar dig oavsett vilken inriktning du har på din utbildning så länge du känner intresse för rollen. Rollen kommer gå ut på att stötta i skapandet av en härlig miljö att jobba i (och det kan vara utmanande i ett konsultbolag!) och kommer därmed spänna brett från kontorsadmin till eventkoordinering och rekrytering- hela tiden med teknikfokus.

På vårt kontor i Malmö (det som utgör region Syd) finns ett 50-tal konsulter inom 8 olika kompetensområden och din utmaning kommer delvis bestå av att lära dig förstå vad som krävs inom dessa områden. Områdena är just nu indelade i: systemutveckling (java, embedded, integration), webb (frontend, backend, fullstack), test (automation, krav, testledning), infra management (sys admins, DevOps, Linux), klient (SCCM, O365), projekt (projektledning, service management, configuration management), business consultants (digitala strategier) och cloud.

Ansökan:

Ansökan sker genom att svara på frågorna nedan och skicka in dina uppgifter, så vad väntar du på? Skicka in din ansökan redan idag!

Kontakt

Emma-Lena Gustafsson
Competence Manager, Human IT
emma-lena.gustafsson@humanit.se (p.g.a. GDPR tar vi inte emot ansökningar via e-post)

Om oss

Human IT är ett konsultbolag som erbjuder IT-konsulttjänster, lösningar och åtaganden till stora och medelstora företag i Norden. Human IT är specialiserade på Applikation, Infrastruktur, Cloud och Business Consulting. Vår verksamhet består totalt av ca 120 medarbetare i Stockholm, Göteborg och Malmö. 

Dela detta jobb

Extrajobb för student

Human IT