itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Extrajobb som IT & Office support – Stockholm

Företag EdZa AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-15

Ansök nu

Extrajobb som IT & Office support – Stockholm


Är du studerande och på jakt efter ett extra jobb vid sidan av studierna? Är du den som alltid får hjälpa kompisarna eller föräldrarna när tekniken strular? Kanske pluggar du IT eller har ett stort IT-intresse? Då kanske tjänsten som IT & Office support kan passa dig!

Om Prenax
Prenax tillhandahåller en upphandlings- och hanteringstjänst för prenumerationsbaserade produkter till företag och institutioner globalt, med stöd av en lokal kundservice och en användarvänlig plattform. Prenax kundbas är mångsidig och sträcker sig från advokatbyråer, banker och konsulter till farmaceutiska, akademiska, offentliga och statliga organisationer och institutioner. Prenax har totalt 250 medarbetare globalt, varav 40 medarbetare i Sverige på kontoret i Kista. Organisationen är platt och genomsyras av en prestigelös kultur där alla anställda månar om kundens bästa, tar sitt ansvar och ger varandra stöd och hjälp där det behövs.

Om teamet och rollen
Du kommer att vara en del av Prenax IT-avdelning där du kommer ingå i IT Service-teamet bestående av tre personer. Du kommer rapportera till Global IT Service Manager, som sitter i Finland, men jobba nära System & Network Admins i Frankrike och USA.
Dina primära arbetsuppgifter kommer att vara att hantera och supportera enklare On-Site ärenden. Exempelvis: installera och nätverkskoppla nya datorer, patcha nätverksuttag, assistera med VPN och Office 365-anslutningar, byta sladdar, sätta upp skärmar, byta trasig utrustning, och hjälpa till med vardagliga tekniska problem.
Tjänsten innebär arbete från kontoret och där vi gärna ser att du kan arbeta minst 3–4 halvdagar/ veckan.

Om dig
Vi söker dig som:
 

  • Är studerande
  • Har god kunskap inom IT och har förståelse för företagsnätverk
  • Har kunskaper i MS Active Directory och Office 365
  • Gärna har arbetat tekniskt i tidigare arbete
  • Kan arbeta minst 3 halvdagar/ veckan
  • Kommunicerar mycket väl på svenska och engelska

Vi tror att du är en nyfiken, initiativtagande och lösningsorienterad person.

Välkommen med din ansökan!
Tror du att detta skulle passa dig, eller kanske någon du känner? Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag, tveka därför inte - utan skicka in din ansökan redan idag!

Rekryteringen kommer hållas av Ed:Za Group. Har du några frågor eller funderingar relaterade till tjänsten och processen är du varmt välkommen att kontakta oss.

#On-site

Dela detta jobb

Extrajobb som IT & Office support – Stockholm

EdZa AB