itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Fälttekniker på heltid till Stockholm

Företag Barona
Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-10

Ansök nu

Fälttekniker på heltid till Stockholm

Vi söker en junior fälttekniker i Stockholm på heltid!

Kort om arbetet som fälttekniker 
Arbetet kommer bestå av att jobba med främst PC-relaterade incidentjobb och reparationer. Detta kan vara ute hos slutkund eller på kontoret, beroende på ärende. Utöver PC-jobb så kommer det förekomma andra typer av ärenden såsom hårdvarubyten, detta kan t.ex. vara kortterminaler, kvittoskrivare m.m. Som fälttekniker kommer du resa inom Stockholm och till närliggande områden till olika kunder. Eftersom det kommer vara ett större fokus på PC-relaterade jobb ser vi det som extra meriterande om du tidigare har skruvat och jobbat med laptops/datorer. För att kunna utföra jobbet som fälttekniker krävs att du har körkort och egen bil. Självklart ersätter vi dig med milersättning och eventuella extra avgifter såsom parkering m.m. som krävs inom tjänsten. 

Starten sker omgående och det är en heltidstjänst på 100 % på obestämd tid. Arbetstiderna är förlagda på vardagar mellan 8-17 och du kommer i början få upplärning av en mer erfaren tekniker. 

Om dig
Vi söker dig som har lite tidigare erfarenhet av PC-jobb och alternativt dig som kan påvisa ditt starka intresse för området och vill bevisa ditt driv och dina färdigheter inom området. 

  • Bra att ha tidigare erfarenhet inom IT, hårdvara och/eller reparationsjobb. Högst meriterande om du har erfarenhet av att jobba med skrivare.

  • Viktigast för rollen kommer dina personliga egenskaper att vara, vi vill ha dig som är ansvarstagande, kommunikativ, initiativtagande och serviceinriktad.

  • Krav: Körkort, Egen bil, Flytande i Svenska & Engelska

Välkommen med din ansökan!
Låter ovanstående intressant? Lägg in en ansökan, enbart CV är ett krav och vi tar ej emot det via email utan det måste bifogas i ansökan. 
Intervjuer kommer hållas löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan slutdatum för annonsen. Vid ytterligare frågor gällande tjänsten så kan ni höra av er till ansvarig rekryterare, Isabelle Hyllienmark (isabelle.hyllienmark@barona.se). 

Om Barona
Barona är en internationell koncern med kontor i 10 länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund men levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Ända sedan starten i Finland 1999, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.
När vi blickar framåt ser vi växande möjligheter och ett större fokus på internationella lösningar. I Sverige har vi under 2019 förvärvat AgerisAMGA och Prizta och har den långsiktiga planen att bli en marknadsledande aktör samtidigt som vi behåller vår entreprenöriella kultur och framgångsrika specialiseringstrategi.

 

 

Dela detta jobb

Fälttekniker på heltid till Stockholm

Barona