itjobb.se

För uppdrag hos en av våra kunder i Kista söker vi en person som ska jobba som Fast track manager.

Som konsult på Centric så får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Utvecklas i din karriär

Varierande arbetsuppgifter

Bra anställningsförmåner

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett team på ca 6 personer och vara stationerad på huvudkontoret samt arbeta på distans via verktyget TEAMS inom olika industrier som både är publika och globala. Målet är att genomföra ca 8 kundmöten i veckan där vi introducerar, analyserar och sedan förbereder vad för typer av produkter och/eller tjänster inom Microsoft Cloudmiljöer som vi kan rekommendera för kunds räkning. I detta syfte vill vi hjälpa och underlätta för kund med deras digitaliseringsresa och där med förbereda presentationer ur ett tekniskt- och användarperspektiv inför varje möte för att sedan kunna starta igång diverse Cloud projekt.

Din profil och kvalifikationer

Vi ser gärna att du tidigare har haft någon form av kund- och/eller användaransvar och är van att kommunicera med olika personer ur ett både tekniskt- och användarperspektiv. Har du tidigare arbetat som IT-konsult och besitter den tekniska kompetensen så är detta meriterande. Vi ser att du är en ”Doer”, har egen ”drivanda” och trivs med projektarbeten samt besitter kunskap och förståelse inom Microsoft Cloudmiljöer. Administration har du gjort sedan tidigare och du föredrar ett strukturerat arbete.

Vi ser att du bör besitta goda kunskaper inom några av följande områden:

 • Microsoft molnmiljöer (Exempelvis; Amazon, Google och Microsoft, hur dessa flyttas ”on prem till molnet”)
 • Office 365 certifikat eller arbetserfarenhet (support, administration, etc)
 • Administrationsvana
 • Skapa egna presentationer
 • Microsoft tjänster (licenser, produkter, tjänster, etc)
 • Projektarbete

Formella krav för tjänsten:

 • Talar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift
 • Kundansvar/Kundvana och/eller servicekunskap i form av kundkontakt
 • Teknisk kompetens/förståelse
 • Cloudmiljöer
 • Socialt utåtriktad och förändringsbenägen

Det är meriterande om du har b-körkort.

Vad vi erbjuder

Att jobba på Centric är roligt. Inte bara för att vi är ett glatt och inspirerande företag, utan även för att vi hjälper dig att nå dina personliga mål. Vi tycker nämligen att alla våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, oavsett om de är juniorer eller har några år på nacken. Därför erbjuder vi alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Och inte nog med det – du som konsult får även lägga upp en individuell utbildningsplan utifrån dina speciella intresseområden, där vi tar notan för både studiematerial och certifieringar. Hos oss på Centric kommer du snabbt in i gemenskapen genom våra interna och externa aktiviteter där vi träffas och hittar på något roligt tillsammans.

OBS! På Centric är din utveckling i centrum och nu påbörjar vi den resan redan på första intervjun. Alla som jobbar med IT vet att det är superviktigt att hålla sig uppdaterad. Att dessutom vara certifierad är ett värdefullt kvitto på din kompetens som du har nytta av oavsett arbetsgivare och uppdrag. För att visa att vi på Centric förstått hur viktigt detta är, får du nu redan på första intervjun skriva ett valfritt MOS (Microsoft Office Specialist) eller MTA (Microsoft Technology Associate) certifikat till ett värde av 1200 kr. Blir det aktuellt med flera intervjuer får du självklart skriva fler cert. Fattar vi sedan tycke för varandra och du blir anställd – ja, då får du möjlighet att skriva ännu fler cert. På Centric tror vi på kompetensutveckling och bjuder gärna på certifieringar.

Centric är ett IT-företag med över 380 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nå't. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Logga

Fast track manager

Företag Centric
Ort
Utgår

2020-11-06

Ansök nu

Dela detta jobb