itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Fibertekniker till Eltel

Företag Bravura
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-06

Ansök nu

Fibertekniker till Eltel

Har du erfarenhet av fiber? Är du även en händig person och nyfiken på att se vad en av landets största operatörer inom telekom kan erbjuda dig? Vill du arbeta tillsammans med engagerade kollegor som värdesätter att ha kul på jobbet? Nu har du chansen att få vara med på Eltels tillväxtresa!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Eltel har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Eltel en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Eltel Networks är en ledande aktör inom byggnation, installation och underhåll av fibernät, kopparnät och aktiv utrustning. De arbetar med flera av landets största operatörer inom telekom. Affärsområdet Communications ansvarar för att planera och bygga nya fasta och mobila tele- och datanät samt drift och underhåll av detsamma. De finns representerade med lokalkontor i hela landet och har ett brett erbjudande med högkvalitativa Infranettjänster.

Arbetsuppgifter

I rollen som fibertekniker arbetar du ute på fält hos kunder med fiberinstallationer. Du blir tilldelad uppdrag av en produktionsplanerare som du sedan ansvarar för att utföra, från ax till limpa. Projekten består inom regionen primärt av villainstallationer och feltagning av villainstallationer. Därigenom arbetar du med att installera, skarva och terminera optisk fiber i kundernas nät. Även arbetsmoment som blåsning och felsökning/mätning kan ingå i uppdragen. Projekten varierar i tid och komplexitet i en varierad miljö, både inomhus och utomhus hos företag såväl som privatpersoner. Du arbetar majoriteten av tillfällena tillsammans med en kollega i teamet.

Du arbetar i huvudsak inom länets geografi men resor till andra områden kan förekomma. Du arbetar inom olika teknikområden och är en del av ett lösningsorienterat team. Du ansvarar för att dokumentation görs och att angivna checklistor följs. Beredskapstjänstgöring kan förekomma.

• Arbete ute i fält som fibertekniker
• Kundinstallationer och montering
• Fibersvetsning, skarvning samt mätning av fiber
• Dokumentation och rapportering
• Planering av arbetet ute i fält

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Utbildning och/eller erfarenhet inom fiberinstallationer eller elinstallationer
• Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skift
• B-körkort
• Meriterande om du är certifierad eller har kännedom om telenätets och/eller fibernätets uppbyggnad

Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och som tar ansvar för dina arbetsuppgifter där du säkerställer att dem blir slutförda med god kvalitet samt enligt uppsatt tidsplan. Därtill har du ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Du löser problem som uppstår och lockas av att finna lösningar på komplexa problem utan givna svar. Vidare har du ett flexibelt förhållnings- och arbetssätt där du kan anpassa ditt beteende till olika personer samt hjälper gärna till med det som behövs.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Linköping/Norrköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Fiber, teknik, service, kunder, fibertekniker, installationer, felsökning, skarvning, mätning, heltid, rekrytering, Norrköping, Linköping, tele, nät, körkort

Dela detta jobb

logo
Fibertekniker till Eltel

Bravura