itjobb.se

Financial Manager

Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Financial Manager

Vi förstärker IT-organisationen inom Länsförsäkringar AB och söker flera kandidater som vill vara med på vår resa mot en effektivare och modernare IT.
 
Just nu söker vi en Financial manager till avdelningen IT Infrastructure & Operations. Avdelningen arbetar med outsourcade IT-drifttjänster och bemannas av medarbetare som arbetar med förvaltning och utveckling av IT-drift- och kommunikationstjänster utifrån affärsverksamhetens krav och behov. 
 
Om jobbet 
Rollen Financial manager är placerad i gruppen Demand & Solution management. Det är en central roll som verka med hela Infrastructure & Operations som arena och samarbetar med bl.a Service Owners, Service Delivery Managers, Demand Managers, Ledningsgruppen och Vendor Manager, samt med central financial controlling. I rollen ingår övergripande ekonomiansvar för hela Infrastructure & Operations som omfattar bl.a.  
Förberedande av ekonomiskt beslutsunderlag till ledningsgrupp samt olika styrgrupper 
Kontroll och verifiering av beslutsunderlag  
Stöd vid prissättning av tjänster 
Utreda och definiera prissättningsparametrar 
Simulering och analyser av prissättningar i relation till budget och prislista 
Bistå Vendor Manager med volym och prisinformation 
Löpande stöd och uppföljning av fakturaunderlag och kostnadsuppföljning kopplat till tjänster 
Strategier för priser och prismodeller för olika tjänster 
Sammanställning och analyser av prisutveckling och eventuella benchmarks 
Stöd i förhandlingar/diskussioner med leverantörer avseende priser och prismodeller 
Utbildning och erfarenhet 
Vi söker dig som är högskoleutbildad företagsekonom med inriktning på data- och systemvetenskap.  
 
Vem är du?  
Vi ser framför oss att du har erfarenhet av ekonomisk uppföljning och rapportering. Du har tidigare arbetat med ekonomistyrning och IT-infrastrukturella frågeställningar. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har en kostnadsmedvetenhet och en god förmåga att förstå komplexa flöden och beroendesamband. Vidare har du en god förmåga att kommunicera på ett pedagogiskt och tydligt sätt.
 
För att trivas i rollen ser vi att du både har förmågan att arbeta systematiskt och samtidigt kunna hantera förändringar på ett flexibelt och lösningsorienterat sätt. 
Du kommer arbeta självständigt vilket ställer krav på struktur, kommunikation och driftighet.  
 
Om oss 
IT har en mycket central roll för hela Länsförsäkringars verksamhet och ansvarar för utveckling och drift av länsförsäkringsgruppens IT-miljö. Engagemang, tillit, professionalism och öppenhet är det som driver utveckling hos oss. I vår organisation leder återkoppling och uppföljning av dina prestationer affären framåt. Samma öppenhet som vårt starka varumärke står för strävar vi även efter internt. Mångfald värderas högt i vår verksamhet och vi lägger stort fokus på hälsa för att skapa balans mellan jobb och fritid.  
 
Mer information och ansökan 
Låter detta intressant? Då vill vi veta mer om dig! Vi arbetar med löpande intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att söka redan idag.  

Länsförsäkringar AB-koncernen har länsförsäkringsbolagens uppdrag att bedriva gemensamma affärer inom bank och försäkring, bedriva strategiskt utvecklingsarbete och ge service till bolagen inom områden som skapar effektivitet och skalfördelar. Allt för att skapa förutsättningar för länsförsäkringsbolagen att bli framgångsrika på sina respektive marknader.


Kontaktperson
Adam Skagenholt 
Chef
08-588 411 11
Maria Eriksson 
Kontaktombud SACO
08-588 411 52
Mirek Swartz 
Kontaktombud Forena
08-588 418 92

Dela detta jobb

Financial Manager

Länsförsäkringar AB