itjobb.se

Financial Software Developer

Ort
Utgår

2019-04-14

Ansök nu

Financial Software Developer

Carnegie är Nordens ledande investmentbolag utsedd till ”Sveriges bästa Private Banking” för tredje året i rad. Nu befinner vi oss i en expansiv fas och behöver förstärka vårt utvecklingsteam med en ny medarbetare. Vi söker därför en utvecklare som vill jobba med en långsiktig plattform och vara med och utveckla arbetssätt och hitta tekniska lösningar för att stödja verksamhetens behov.

Din roll

Du kommer ingå i ett nytt utvecklingsteam inom den befintliga gruppen Trading Technology. Teamet kommer bestå av ett antal specialister inom utveckling av finansiella applikationer, där du kommer att jobba primärt med Carnegies egenutvecklade portföljmodelleringssystem.

Din roll kommer att vara central för att driva hela utvecklingskedjan mot nya infrastrukturmål, detta kommer att ske i nära samarbete med representanter från IT och affärsområdet Private Banking. Viktiga fokusområden under 2019 är integrationer med andra system och automatisering.
På sikt så ser vi att ditt arbete resulterar i ett nytt modelleringssystem som grundar sig på en modern arkitektur och är bättre anpassat för att tillmötesgå affärens och kundernas ökade behov.
För att lyckas i rollen tror vi att du har

  • Erfarenhet av .Net och C#
  • Programmeringskunskap mot SQL Server
  • Arbetslivserfarenhet inom finansbranschen och värdepappershandel     

Det är ett plus om du även har

  • Jobbat med MVVM
  • Kunskap inom FIX-integrationer
  • Erfarenhet av Front Arena Prime
  • Jobbat med WPF

Carnegie erbjuder våra anställda ett omväxlande och stimulerande arbete i en dynamisk arbetsmiljö där hög kvalitet prioriteras. Det är vår övertygelse att laganda, samarbete och mångfald skapar bättre resultat än summan av enskilda insatser. Att arbeta på Carnegie ställer höga krav, men ger också goda utvecklingsmöjligheter.


Låter detta intressant? Tveka inte att ansöka redan idag!


Tjänsten är på heltid med placering på vårt huvudkontor i centrala Stockholm. Urval och intervjuer sker löpande så vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Fleur Schouten, flesch@carnegie.se.

Dela detta jobb

Financial Software Developer

Carnegie Investment Bank AB