itjobb.se

Finsktalande kundtjänstmedarbetare med servicekänsla till Evry

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-28

Ansök nu

Finsktalande kundtjänstmedarbetare med servicekänsla till Evry

Är du en kommunikativ person med känsla för service, ansvarstagande och hela tiden arbetar noggrant för att hålla hög kvalitet på ditt arbete? Om du dessutom talar finska på god nivå, har erfarenhet av att bemöta kunder och agera professionellt inför såväl glada som mindre glada kunder så kan du mycket väl vara personen vi söker. Evry, ett av Nordens ledande IT-företag, söker kundtjänstmedarbetare som ska hantera inkommande ärenden från främst privatpersoner. Sök rollen idag!

Om tjänsten

Academic Work söker en finsktalande kundtjänstmedarbetare till Evry.

Evry är ett av Nordens ledande IT-tjänsteföretag och har tagit fram ett stort antal lösningar som du använder i din vardag. När du tar ut pengar i uttagsautomaten, bokar din tågbiljett online, får digitalt meddelande om paketleverans, när läkaren kollar din medicinska journal och när du kollar tidtabeller för kollektivtrafik via appen etc så är det Evry som ligger bakom IT-lösningen.

Här kommer du ta plats på Evry Card Services och tillsammans med dina kollegor ansvara för kundtjänstärenden inom Evrys finansiella gren. Evry har sitt svenska huvudkontor i Solna men du som har hand om den här kundtjänsten kommer primärt sitta hos en av deras kunder, företaget Bankomat™, på Regeringsgatan i centrala Stockholm. Den här rollen är ny och har en bred prägel som lägger en god grund för interna utvecklingsmöjligheter på Evry längre fram. Du jobbar kontorstider veckovis men kommer också var tredje helg jobba ett kortare helgpass.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Evry.

Arbetsuppgifter

Som finsktalande kundtjänstmedarbetare på Evry kommer du arbeta självständigt med att ta emot inkommande ärenden och ge kunden service av högsta kvalitet. Den största delen av din kundservice rör landets uttagsautomater men ibland kan det gälla även andra finansiella tjänster så som spärr av bankkort etc. Ditt arbete är i huvudsak på svenska men under vissa perioder kommer du hantera ärenden på finska och därav är det ett krav.

Du kommer till exempel att:

 • Ta emot inkommande samtal från kunder så som privatpersoner, butiker och bankpersonal, och hjälpa dem igenom sitt ärende

 • Registrera alla inkommande ärenden i system

 • Samordna och koordinera teknikernas arbete inför t.ex. efterfrågade reparationer av uttagsautomater

 • Hela tiden se till att bemöta kunden på ett trevligt sätt och föreslå den bästa lösningen utifrån situation

Att jobba som kundtjänstmedarbetare på Evry passar dig som vill komma in på ett stort, modernt och internationellt bolag där ambitionen alltid är att skapa smidiga och effektiva IT-lösningar för användaren. Du kommer till en organisation som växer, erbjuder utvecklingsmöjligheter och uppmanar till en resa inom företaget.

Vi söker dig som

 • Talar och skriver finska, svenska och engelska obehindrat

 • Har tidigare erfarenhet från en roll innehållande kundservice där du bemött privatpersoner, via exempelvis telefon, butik, restaurang etc

 • Har en gymnasieexamen

 • Har en glad och entusiastisk personlighet som brinner för service och att hjälpa kunden

 • Har god datorvana

Som person är du lugn, ansvarstagande och strukturerad i ditt arbetssätt. Du håller en god och konstruktiv kommunikation även med personer som är på dåligt humör och du kan handskas med tuffa ärenden utan att ta åt dig personligen. Dessutom är du noggrann i ditt arbete för att alltid kunna säkerställa att du levererar högsta kvalitet på din kundservice. Vidare kan det finnas perioder av högre arbetsbelastning och vi ser därför att du hanterar stressiga situationer bra. Vi lägger störst vikt vid de personliga egenskaperna.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Så fort som möjligt

 • Omfattning: Heltid, kontorstider + var tredje helg

 • Lön: Fast enligt överenskommelse

 • Placering: Centrala Stockholm och ibland Solna

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Evrys önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget

EVRY är ett företag med 8500 medarbetare som dagligen levererar IT-tjänster till 14000 kunder runt om i Norden, både inom offentlig och privat sektor. Evry som bolag bildades 2012 men har en 50 årig historia och bygger sin framgång på innovation, teknologi och närhet och målet är klart: Evry ska bli Nordens såväl största som bästa IT-företag.

Dela detta jobb

Finsktalande kundtjänstmedarbetare med servicekänsla till Evry

Academic Work