itjobb.se

Finsktalande supporttekniker sökes!

Ort
Utgår

2019-12-07

Ansök nu

Finsktalande supporttekniker sökes!

Lexicon IT-konsult fortsätter att växa och söker därför efter nya konsulter inom finsktalande IT-support. 

Vi söker dig som trivs med att arbeta med IT-support. Gillar variation och kombinationen av att jobba med service och problemlösning. 

Rollbeskrivning
Vi söker finsktalande supporttekniker till kund inom byggbranschen som finns norr om Stockholm. Du kommer främst arbeta med support och onsite. Dina arbetsuppgifter kommer innebära att du supporterar och hjälper användare med deras tekniska problem via telefon och mejl och på plats hos användaren. Som konsult hos oss kommer du att arbeta på ett långt uppdrag då kunden har behov tillsvidare. 

Uppdraget är i en avancerad applikationssupport. Det finns stora möjligheter i uppdraget med utmanande arbetsuppgifter. Du pratar endast finska och svenska med användarna. 

Du som söker
Du som söker rollen som supporttekniker hos oss har troligtvis gått en gymnasieutbildning med IT-inriktning eller så har du bara ett brinnande intresse för IT och är teknikintresserad. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som person innehar du pondus och är social, serviceminded och lösningsorienterad.

För att passa in i rollen ser vi gärna att du:

  • Har mer än 6 månaders erfarenhet av arbete med IT support, gärna 2-3 år.
  • Är bekant med något av de större ärendehanteringssystemen.
  • Har kännedom av produkter som exempelvis Active Directory, Microsoft klient- och serveroperativ, nätverk, MS Office, Office365.
  • Har mycket god kommunikationsförmåga och kan formulera dig tydligt på finska och svenska samt prata och skriva flytande i engelska.

Lexicon IT-konsult 
Hos oss på Lexicon IT-konsult arbetar du i en platt organisation där det finns gott om möjligheter till utveckling. Vi tror på långsiktighet där du får möjligheter till utbildning och ett ömsesidigt utbyte med kompetenta medarbetare. Vi erbjuder fast lön och fast anställning i kombination med andra fördelaktiga förmåner som kollektivavtal och friskvårdsbidrag. Uppdragen hos oss varierar till längd och teknisk utmaning men majoriteten av våra uppdrag är komplexa, utmanande och varar över en längre tid.

På Lexicon IT-konsult tror vi på gränsöverskridande gemenskap mellan alla anställda, även om vi inte befinner oss på samma kontor. Vi arrangerar regelbundet konsultträffar och umgås via andra aktiviteter. Hos oss räknas alla och det är precis så vi gillar att ha det. 

Övrigt
Anställningsvillkor: Tillsvidareanställning med fast månadslön. Vi tillämpar sex månaders provanställning, inklusive förmåner.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid. 

Plats: Stockholm

Vi rekryterar löpande så se till att skicka in din ansökan redan idag!

Sökord: IT-support, Supporttekniker, Helpdesk, Onsite, 1st line, 2nd line, Konsult, Stockholm, Heltid, Finska

Om oss

På Lexicon IT-konsult ser vi våra anställda som vår bästa resurs. Vi lägger stor vikt vid laget, ambition och engagemang. Tillsammans vill vi växa och samtidigt få våra anställda att växa. Detta gör vi genom att utvecklas och utmanas, både på varierande uppdrag och genom utbildning, men framförallt genom vårt eget nätverk av duktiga konsulter. Hos oss arbetar ett brett spektrum av konsulter, från juniora personer som är i början av sin karriär till mer seniora personer som har mycket erfarenhet att dela med sig av. Tillsammans har vi skapat en arbetsmiljö med högt i tak och utrymme för personlig och teknisk utveckling. Idag är vi ca 180 anställda inom koncernen men vår målsättning är att bli fler. Tillsammans lär vi oss och utvecklas och skapar vi ett arbetsklimat som präglas av gemenskap. Kika in på vår hemsida om du vill veta mer: www.lexiconitkonsult.se

Dela detta jobb

Finsktalande supporttekniker sökes!

Lexicon IT-konsult