itjobb.se

Finsktalande tekniker till secondlinesupport

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-02-05

Ansök nu

Finsktalande tekniker till secondlinesupport

Talar du finska och letar efter en roll där du får utvecklas inom IT och att ge god service? Då är detta tjänsten för dig! Till den här secondlinesupporten söker vi dig som älskar att hjälpa andra och brinner för problemlösning. Läs mer nedan och välkommen med ansökan redan idag!

Om tjänsten

Vår kund söker nu en ny förmåga till sin secondlinesupport. Kunden är ett detaljhandelsföretag med huvudkontor i Insjön i Dalarna. Företagets försäljning och service sker via drygt 200 butiker i Sverige, Norge, Finland, och Storbritannien, samt e-handel, katalog, telefon och sociala medier. Till deras secondlinesupport behövs nu en finsktalande tekniker att supportera mot Finland och Norge.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande!

Arbetsuppgifter

Som tekniker arbetar du med secondlinesupport på avdelningen El-Multimedia. Samtliga ärenden som inte kan lösas i företagets första linjer eskaleras vidare till Insjön.

Som service- och supporttekniker blir din främsta uppgift att ge produktsupport på kundens multimediasortiment, till deras kunder och medarbetare via telefon och e-post. Du kommer även att arbeta med reparationer och service på de egna varumärkena.

Vi söker dig som

  • Har mycket goda kunskaper i finska, svenska och engelska i tal och skrift då det används dagligen i arbetet

  • Har god kunskap i de vanligaste Officeprogrammen

  • Har telefonvana från tidigare serviceinriktat arbete, gärna från kundtjänst och/eller firstlinesupport

Det är meriterande om du har arbetat i secondlinesupport tidigare eller har arbetslivserfarenhet inom en elteknisk bakgrund. Det är även meriterande om du har en utbildningsbakgrund inom IT eller annat likvärdigt relevant område.

Som person är du:

  • Serviceinriktad
  • Flexibel
  • Strukturerad

Övrig information

  • Start: Enligt överenskommelse

  • Omfattning: Heltidsvikariat t o m 31 december 2021

  • Placering: Insjön, Borlänge

  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Finsktalande tekniker till secondlinesupport

Academic Work