itjobb.se

First line support - fartfylld och lärorik roll!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-09

Ansök nu

First line support - fartfylld och lärorik roll!

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med service eller support? Är du en problemlösande och serviceminded person som brinner lite extra för IT? Då kanske tjänsten som Service Desk Agent är något för dig.

Om tjänsten

Academic Work söker för kunds räkning en IT intresserad Service Desk Agent till deras kontor i Malmö. Du kommer arbeta i ett stort internationellt IT företag i en arbetsmiljö med högt i tak och framåt tänk. Ett av deras primära mål är att kunna bidra med den bästa supporten gentemot sina kunder vilket du som Service Desk Agent aktivt kommer arbeta med och kunna påverka. Du har därför en viktig och bidragande funktion som Service Desk Agent då tjänsten innebär att du bland annat kommer vara den första kontakten utåt med kunder som är i behov av support.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som Service Desk Agent är ditt huvuduppdrag att bidra med service och support inom IT.

Du kommer till exempel att:

  • Genomföra felsökning/felavhjälpning, installationer av applikationer och program samt hantering av beställningar.

  • I rollen har du ägandeskap och uppföljningsansvar för dina ärenden och vid behov även eskalering av ärenden till bakre support.

  • För att kunna göra ett gott arbete behöver du kunna ta till dig kunskap om kundernas verksamhet, tekniska miljö, applikationer samt avtal.

Några av de tekniska områden du kommer att arbeta med: Windows 7/10, Citrix, Outlook och Exchange, Active Directory, MS Office och Exchange, Nätverk, VPN, mobilt bredband, Skrivare och skrivarhantering, Hårdvarurelaterade frågor och Office365.

Vi söker dig som

Vi söker dig som...

  • Har erfarenhet av office365
  • Har tidigare erfarenhet av supportfunktion eller servicefunktion
  • Har ett intresse för IT och vill utvecklas

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av supportfunktion gärna inom IT men det viktigaste är att du har en serviceminded och lösningsfokuserad inställning i ditt arbete.

Tjänsten passar dig som är serviceminded, driftig, analytisk och har god prioriteringsförmåga. I ditt förhållningssätt till kollegor och kunder är du lyhörd, öppen för andras lösningar och erfarenheter samtidigt som du gärna delar med dig av dina kunskaper och får saker att hända. Är du dessutom social, har en positiv inställning och vana av att hantera en fartfylld roll tror vi att du är du rätt person för oss.

ÖVRIG INFORMATION

  • Start: Omgående

  • Omfattning: Heltid

  • Placering: Centrala Malmö

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Dela detta jobb

First line support - fartfylld och lärorik roll!

Academic Work