itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

First Line Support – Finsktalande

Företag PerformIQ
Ort
Kategorier
Utgår

2022-05-22

Ansök nu

First Line Support – Finsktalande

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du lätt för att ta egna initiativ och trivs i en social roll? Är du en lagspelare med ett stort affärsmannaskap som gillar att ge dina kunder en hög servicenivå? Är du även finsktalande och vill komma till en långsiktig arbetsplats med service i fokus? Sök då tjänsten som finsktalande First Line Support till vår kund redan idag!

PerformIQ söker nu för kunds räkning en finsktalande person till kundens kontor i Örebro. Här får du komma till en tjänst där du arbetar i företagets First Line.

Arbetsuppgifterna innebär att du kommer supporta kunderna via telefon och mejl. Du är ansiktet utåt och kommer att arbeta bland annat med en av företagets större kundkonton. Ett krav är att du kan svenska och finska flytande i tal och skrift.

PERFONPROFIL

Du är en ambitiös person med hög social kompetens och du trivs med att skapa kontakter via telefon. Har du vana att arbeta med försäljning eller kundservice är det en merit men inget krav. Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkat dig.

ÖVRIGT
Omfattning: Heltid
Plats: Örebro
Start: Omgående/Enligt överenskommelse

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Camilla Aurell på 073-353 75 41 eller camilla.aurell@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
First Line Support – Finsktalande

PerformIQ