itjobb.se

First line support till företag i Örebro

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-15

Ansök nu

First line support till företag i Örebro

Om du söker ett omväxlande och självständigt arbete i en kvalitativ och teknisk servicedesk-roll där du får jobba tillsammans med roliga, engagerade och kompetenta kollegor så kan det här vara ditt nästa steg. Läs mer nedan och ansök redan idag!

Om tjänsten

Till vår kund i Örebro söker vi nu en supporttekniker till deras servicedesk. Företaget expanderar och behöver nu förstärka teamet med ytterligare en medarbetare. Du kommer till en arbetsplats med högt i tak och stort framåttänk. Företagets primära mål är att kunna bidra med den bästa supporten gentemot sina kunder, vilket du som IT-tekniker aktivt kommer att arbeta med och kunna påverka. Du har därför en viktig funktion då tjänsten innebär att du ofta kommer att vara den första kontakten utåt och möta kunder som är i behov av support.

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader framåt till en början. Förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet så är behovet långsiktigt.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Du ger primärt support på distans för all driftsatt mjuk- och hårdvara, med både enklare men också svårare uppgifter. Du kommer att ha kontakt med personer i kundernas hela organisation men också samarbeta med tekniska specialister, driftpersonal samt externa underleverantörer.

Du kommer till exempel att:

  • Installera, konfigurera och administrera operativsystem

  • Genomföra felsökningar

  • Följa upp ärenden och behov

  • Lägga upp konton åt kunder och hantera frågor kring användare

För att kunna göra ett gott arbete behöver du kunna ta till dig kunskap om kundernas verksamhet, tekniska miljö, applikationer samt avtal. Du måste ha ett mycket stort IT-intresse samt en vilja och förmåga att utveckla och tillämpa din IT-kompetens.

Vi söker dig som

Vi ser att du som söker är en person som älskar IT och har ett stort intresse för problemlösning. Du är en sann teamplayer som agerar för gruppens utveckling och lyssnar på gruppens behov. Att planera, organisera och prioritera arbetsuppgifter för att följa deadlines är inga problem för dig. Du agerar på ett professionellt sätt gentemot kunder och kollegor och tar ansvar för att ditt arbete blir korrekt utfört. Därför söker vi nu dig som är en stjärna på att lösa problem!

Specifika krav:

  • Du har tidigare erfarenhet av IT-support- eller servicefunktion

  • Du har ett intresse för IT och teknik och vill utvecklas inom dessa områden

  • Du har kunskap inom Active Directory och Office 365

  • Du har mycket bra kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, för att kunna kommunicera med kollegor och kunder

Vi ser gärna att du har en genomförd gymnasieutbildning inom IT eller teknik men det är inget krav.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Placering: Lokaler centralt i Örebro

Lön: Enligt överrenskommelse

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här.

Dela detta jobb

First line support till företag i Örebro

Academic Work