itjobb.se

Förvaltnings- och kravledare

Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-30

Ansök nu

Förvaltnings- och kravledare

Vi söker en av våra nyckelroller som vill överbygga klyftan mellan verksamhet och IT. Till gruppen Spara & placera söker vi dig som kommer ha en kombinerad förvaltnings-och kravledarroll. Din uppgift kommer att vara att verkställa förvaltningsplanen och som kravledare kommer ansvara för att planera och leda kravarbetet inom förvaltningsobjektet. Länsförsäkringar Bank tillämpar PM3 som förvaltningsmodell.  

Om jobbet 

I rollen kommer du tillsammans med förvaltningsledaren inom IT årligen arbeta fram en förvaltningsplan och löpande säkerställa att målen uppfylls inom beslutande ramar på ett kostnadseffektivt sätt. Du kommer att leda verksamhetens förvaltningsorganisation och se till att förvaltningsprodukterna är användbara för objektverksamheten och att verksamhetskomponenterna är aktuella och relevanta. Detta uppnår du genom att identifiera, prioritera, styra, leda, följa upp aktiviteter/ändringar och besluta inom ramen för förvaltningsplanen. Du rapporterar till objektägare (chef för Spara & Placera) och styrgruppen för förvaltningsobjektet. 

I rollen som kravledare kommer du ansvara för att upprätta kravplan och definiera metoder/arbetssätt samt leda arbetet med att ta fram nödvändiga krav samt leda granskningsarbetet för krav och lösning.  

För att lyckas i rollen som förvaltningsledare/kravledare har du en förmåga att leda andra, ta egna initiativ och självständigt driva frågor. Du brinner för ett kontinuerligt förbättringsarbete som underlättar för bankens rådgivare och kunder. 

Vem är du? 

Vi ser att du som söker har en akademisk examen eller motsvarande samt god erfarenhet från bankverksamhet och värdepappersverksamhet från andra institut. Du har god produktkunskap inom finansiella produkter och regelverk. 

För denna tjänst är din erfarenhet från produktutveckling inom Spara och Placeraområdet mycket viktigt och vi söker dig som har kommit i kontakt med eller arbetat med någon förvaltningsmodell gärna PM3. 

Vidare har du erfarenhet från kravskrivande och från process- och verksamhetsutveckling, samt vana att arbeta i projekt. Du har förmåga att skapa ordning och struktur i komplexa frågeställningar och nå fram till den kritiska affärsnyttan. Du är flexibel och inspireras av varierande arbetsuppgifter, samt levererar enligt uppsatta mål.  

Om oss  

Avdelningen Produkt & Process ansvarar för utveckling och förvaltning av bankens produkter och koncept. Detta innebär ett ansvar för att rätt produkter, processer och processtöd levereras i de kanaler och verktyg som länsförsäkringsbolagen använder för försäljning och administration. I ansvaret ingår även prissättning, paketering, kommunikation och verksamhetsstöd. Spara & Placera ansvarar för produkterna Aktiehandel, Fondhandel, övriga värdepapper, Digitala verktyget Sparnavigator samt Rådgivningsverktyget.  

Engagemang, tillit, professionalism och öppenhet är det som driver utveckling hos oss. I vår organisation leder återkoppling och uppföljning av dina prestationer affären framåt. Samma öppenhet som vårt starka varumärke står för strävar vi även efter internt. Mångfald värderas högt i vår verksamhet och vi lägger stort fokus på hälsa för att skapa balans mellan jobb och fritid.  

Mer information och ansökan  

Låter detta intressant? Då vill vi veta mer om dig! Semestern närmar sig och vi kommer kalla på intervjuer i augusti. 

Kort om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidare 

Sista ansökningsdag:
2019-08-30

Arbetsplats
Stockholm 

Kontaktperson
Eva Zetterdahl 
Chef
08-588 417 98

Anna Sandqvist 
Kontaktombud SACO
08-588 416 50

Mirek Swartz 
Kontaktombud Forena
08-588 418 92

Dela detta jobb

Förvaltnings- och kravledare

Länsförsäkringar AB