itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ref NV-06292-22

Vill du vara med i arbetet att förvalta och utveckla våra systemstöd för en digitaliserad och hållbar utveckling? Vi står mitt i ett intensivt skede av digitalisering och utveckling av vår verksamhet och vi söker därför flera medarbetare med olika kompetens inom områdena applikationsförvaltning, it-säkerhet, digital arbetsplats, geodata med olika bakgrund och kompetens.

Vi söker dig som har ett tydligt leveransfokus och värdesätter möjligheten att ständigt utvecklas och ser en positiv utmaning i att vara en del av vår verksamhet och de värderingar vi står för.

Vi är en arbetsplats med trevliga kollegor, ett närvarande ledarskap där vi samlas kring vårt uppdrag som syftar till att förbättra miljön för nuvarande och kommande generationer. Du kommer att välkomnas till ett modernt kontor och ett omväxlande jobb i en organisation med ett viktigt uppdrag.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att i team förvalta och utveckla it-verksamheten och därför kommer en stor del av ditt uppdrag vara att tillsammans med dina kollegor och våra leverantörer skapa goda förutsättningar för samverkan och utveckling för att säkra våra ändamålsenliga it-stöd. Du deltar i framtagande av förvaltningsplan och budget samt verkställer målen och aktiviteterna enligt planen. Du ansvarar för att ingående it-komponenter är säkra och tillgängliga för verksamheten.

Vi är huvudsakligen en beställarorganisation då stora delar av vår it-miljö är outsourcad.

Din kompetens

Vi söker dig som har:

  • Teknisk utbildning på högskolenivå med inriktning mot it alternativt motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt

  • God kommunikationsförmåga muntligt och skriftligt och både på svenska och engelska.

  • Goda kunskaper gällande it-säkerhet och informationssäkerhet

Då vi söker flera medarbetare är det meriterande om du har något eller några av dessa kunskaper:

  • utbildning i förvaltningsstyrning och/eller projektledarutbildning

  • arbetat som tekniker och eller teknisk projektledare i större organisationer och eller myndighet

  • erfarenhet av att beställa eller utföra it-konsulttjänster då vi hanterar många leverantörer och olika verksamhetsområden

  • goda generalistkunskaper i portföljstyrning, ITIL, förvaltning, förändringsarbete

  • erfarenhet av förvaltning av geodata

  • vana av leveransuppföljning av användarnära tjänster kring it-arbetsplats

  • erfarenhet av att ha arbetat med it-säkerhet

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och vi söker dig som har ett tydligt leveransfokus och värdesätter möjligheten att ständigt utvecklas. Du kommer ges mycket eget ansvar och behöver gilla utmaningar och problemlösning. Vidare har du en förmåga att leda andra, vara flexibel och gillar att samverka. Du har även god kommunikationsförmåga då du kommer att ha många kontaktytor såväl externa som internt. Du har även god vana av kommunikation och gillar att kommunicera, såväl med externa leverantörer som med användare.

Om anställningen

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Anställningen är tillsvidare på heltid med placering i Stockholm alternativt Östersund. Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Naturvårdsverket vill erbjuda ett flexibelt arbetssätt genom möjlighet till distansarbete upp till 50% av arbetstiden. Vi eftersträvar en effektiv verksamhet, ett hållbart arbetsliv samt ökad trivsel. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 17 augusti 2022.

Vi eftersträvar jämställdhet och mångfald på arbetsplatsen och ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

Kontaktpersoner

Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta följande personer via kundtjänst på telefonnummer 010-698 10 00.

Ingrid Ededahl, Mikael Guss, Bo Sundberg

Kontaktpersoner för ST och Saco

Om Naturvårdsverket

Naturvårdsverket har en central roll i miljöarbetet och arbetar pådrivande, stödjande och samlande vid genomförandet av miljöpolitiken. Vi ansvarar för frågor som handlar om klimat och luft, mark, biologisk mångfald, förorenade områden, kretslopp och avfall, miljöövervakning samt miljöforskning. Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss se Jobba hos oss (naturvardsverket.se)

Naturvårdsverket eftersträvar en arbetsplats präglad av jämställdhet och mångfald. Vi ser att medarbetare med olika bakgrund och erfarenheter är en viktig förutsättning för detta.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring och undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

 

Logo

Förvaltningsledare it Naturvårdsverket

Ansök nu

Dela detta jobb