itjobb.se

Vill du jobba för att sätta Göteborg på kartan som den mest hållbara staden? Drivs du av att utveckla smarta IT-lösningar och leverera en bra och säker IT-miljö? Hos oss på Göteborg Energi kan du utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du får bidra till vår resa mot en fossilfri framtid. Låter det som ett jobb som passar dig? Då vill vi att du hör av dig till oss redan idag.

Du kommer att jobba som förvaltningsledare på vår IT-avdelning. Här jobbar vi med att utveckla och förvalta IT-stöd till koncernens alla delar, så att de kan fokusera på sin kärnverksamhet.

Ett självständigt jobb med många olika arbetsuppgifter
I rollen som förvaltningsledare IT planerar och driver du det löpande arbetet kring våra applikationer för Fysisk säkerhet för anläggningar och kontor samt IT- och informationssäkerhetstjänster och Internkommunikation.

Det är ett omväxlande jobb, med stort ansvar och många kontakter, där du får hantera problemlösning inom en rad olika områden allt från att tillsammans med verksamheten, identifiera behoven och omsätta dem till en realiserad lösning, till att följa upp leverantörsavtal och budgetmål. Du kommer att arbeta tillsammans med kollegor inom andra verksamhetsområden, angränsande systemområden och våra leverantörer.

Det här förväntar vi av dig
För att klara rollen behöver du kunna jobba både strategiskt och operativt.

Tillsammans med verksamhetens förvaltningsledare analyserar du framtida behov och utifrån dem utarbetas förvaltningsplan och budget. Som förvaltningsledare ansvarar du för att driva arbetet på IT-avdelningen för att verkställa förvaltningsplanens mål avseende IT-stöd. Du ansvarar för att samordna leverantörer och följa upp leveranser och avtal. 

Andra uppgifter som ingår:

  • Ställa krav på berörda utvecklingsprojekt.
  • Följa upp och rapportera förvaltningens IT-kostnader.
  • Omvärldsbevaka och vara uppdaterad kring marknaden och dess nya tekniker och metoder inom fysisk säkerhet samt IT- och informationssäkerhet.

Det här har du med dig till oss
För att klara rollen tror vi att du behöver en högskoleexamen inom IT eller systemvetenskap. Alternativt har du en eftergymnasial IT-utbildning och har jobbat minst tio år med IT-frågor som motsvarar våra behov och har erfarenhet som projektledare eller förvaltningsledare. Du har erfarenhet av IT och informationssäkerhet och viss kunskap om fysisk säkerhet, nätverk och kommunikation. Certifiering som CISSP, CISA eller CISM eller likvärdiga är meriterande.

Vi söker dig som tycker om att ta eget ansvar och initiativ och att tillsammans med andra hitta lösningar och åstadkomma resultat.
Du arbetar systematiskt och målinriktat, har sinne för de avgörande detaljerna, samtidigt som du ser helheten. Du har också lätt för att kommunicera och uttrycker dig väl på svenska och engelska, både i tal som skrift.

Det här får du hos oss
Förutom ett ansvarsfullt och spännande jobb kan vi erbjuda en öppen och utvecklande arbetsplats. En plats där vi stöttar och respekterar varandra, har bra förmåner och strävar efter ett tryggt och härligt arbetsklimat.

Välkommen med din ansökan! I denna rekrytering samarbetar vi med Cordovan Career. För ytterligare information är du välkommen att kontakta Pia Strandh på 073-3409213, pia.strandh@cordovan.se .

Arbetsplats/placeringsort:
Göteborg

Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag:
2020-05-31

Kontaktpersoner
Rekryteringskonsult Pia Strandh
mob: 073-3409213

SACO Helena Grunditz, ordförande
tfn: 031-626523

Vision Ulf Berndtsson, ordförande
tfn: 031-626100

Förvaltningsledare tekniska säkerhetssystem

Företag Göteborg Energi
Ort
Utgår

2020-05-31

Ansök nu

Dela detta jobb