itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

FRA söker Arkitekt

Ort
Utgår

2022-01-30

Ansök nu

FRA söker Arkitekt

Vill du göra samhällsnytta och bidra till Sveriges oberoende i världen? FRA söker en erfaren arkitekt till myndighetens lokalförsörjningsprojekt. Motiveras du av ett varierande arbete i en spännande och innovativ miljö. På FRA arbetar vi med unika uppgifter – för Sveriges säkerhet och integritet.

Vi söker en arkitekt som kan hjälpa oss att kombinera säkerhet och byggnadsvärden med verksamhetsanpassade lokaler.

FRA arbetar enligt en långsiktig lokalförsörjningsplan och är under en stark expansionsfas. Lokalbeståndet består av flertal olika byggnads- och lokaltyper som anpassas, renoveras eller byggs med hänsyn till miljö, kultur och våra skyddsvärden. Vår fastighetsägare och förvaltare är Fortifikationsverket.

Våra projekt drivs från Lokalförsörjningskontoret som ansvarar för bland annat lokalförsörjning, interiörer, konst och drift.

Vi arbetar i nära samarbete mellan olika verksamheter på FRA.

Ditt uppdrag

Som arkitekt medverkar du i lokalprojekt från idé till färdigställda lokaler. Ditt uppdrag innebär att vara projektets kontakt med verksamheten för att fånga behov och krav avseende lokallayouter, inredning och utrustning. Du medverkar i framtagande av verksamhetsprogram och du upprättar inredningsprogram, upphandlingsunderlag samt genomför inredningsprojekt. Du svarar för att utveckla och förvalta inredningsprogram samt tar fram presentationer för de olika faserna i projekten.  I rollen som arkitekt är du ett stöd till projektledare i lokalprojekten. Du deltar tillsammans med övriga kollegor i Lokalförsörjningskontorets strategiska arbete.

Du kan

Vi söker dig som har arkitektutbildning med yrkestitel SIR, SAR eller likvärdigt. Vi ser att du har 5-10 års erfarenhet som uppdragsansvarig arkitekt eller likvärdigt. Du har medverkat i framtagande av verksamhetsprogram och även i generell normering avseende lokaler, inredning och utrustning. Du har förståelse för gestaltning av utemiljö och byggnation samt arbetsmiljö och ergonomi. Positivt är om du har erfarenhet av att arbeta i offentlig verksamhet samt med regelverk för offentlig upphandling. 

Vidare ser vi att du har körkort samt behärskar MS Office och Autocad . Det är meriterande om du även har erfarenhet av Archicad eller motsvarande. Tjänsten förutsätter också att du skriver och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.

Du är

Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som gärna tar initiativ i arbetet för att uppnå resultat. Vi förutsätter att du har god förmåga att kommunicera såväl internt inom kontoret som med verksamheter inom och utanför myndigheten. Det krävs att du är lyhörd och har förståelse för olika funktioners behov.

Om FRA

FRA är en civil myndighet med ca 900 anställda som lyder under Försvarsdepartementet. Genom underrättelseverksamheten, där signalspaning bedrivs, ger FRA stöd till regeringens utrikes-, säkerhets- och försvarspolitik på kort och lång sikt. Det sker också genom vårt arbete med att skapa förutsättningar för ett cyberförsvar och att bidra till att skydda samhällsviktiga informationssystem.

Vi erbjuder flexibla arbetstider och tror att frihet under ansvar och flexibilitet bidrar till balans mellan arbete och fritid och välmående personal. Vi värdesätter god hälsa hos våra medarbetare och erbjuder bland annat friskvård under arbetstid. På FRA finns en sedan länge starkt förankrad idrottsklubb som möjliggör att våra medarbetare har tillgång till diverse olika träningsaktiviteter.

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling och förutsättningar till intern karriärrörlighet. Vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö – våra olikheter är vår styrka.

Mer information

Arbetsplatsen är belägen i närheten av Drottningholm, ca 10 min med buss från Brommaplan. Svenskt medborgarskap är ett krav då anställning vid FRA innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för att få anställning är godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Vi tillämpar sex månaders provanställning. För mer information är du välkommen att kontakta Lorens Åberg på telefon 010-557 46 00. Fackliga företrädare nås på samma nummer.

Vi tar emot ansökningar via www.fra.se senast 2022-01-30.
Referensnummer 4241/20.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

FRA söker Arkitekt

Försvarets Radioanstalt