itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Front-end Utvecklare

Företag OOAK Relations
Ort
Utgår

2022-01-23

Ansök nu

Front-end Utvecklare

Nu är vi på jakt efter en skillad Front-End utvecklare i takt med att vi växer och du kommer absolut att få visa alla dina färger i den här rollen. 

För att gå rakt på sak – det absolut viktigaste för oss är rätt personlighet. Du måste älska den setting du kommer in i, det vill säga ett litet och tight team som befinner sig i en spännande fas där du får vara med och påverka allt ifrån det "stora till det lilla".

Hos oss är det högt i tak och en dynamisk miljö. Vi drivs av en filosofi där varje individ ska kunna känna stark tilltro och engagemang till vår produkt, och känna att vi ger utrymme för dig att växa, både professionellt och på ett personligt plan.

Rollen som front-end utvecklare innebär mycket ansvar eftersom du kommer att ansvara för både webb och app i vår plattform. Allt är byggt i react/react native – och kräver därför att du har god erfarenhet av det.

Utöver react/react native bör du även ha erfarenhet av:

  • CI/CD

  • Git

  • Git flow

  • Agil utveckling.

Med det sagt vill vi fortsatt understryka att det absolut viktigaste är vem du är, inte vad du har för erfarenhet.

Vem är du?

Vår kandidat har avslutat en teknisk utbildning på en högskola/universitet. Idag sitter du på antingen ett större bolag där du känner dig som en liten kugge i ett stort maskineri eller ett bolag där du saknar möjligheten att över tid arbeta med en produkt som ger dig stimulans och som engagerar dig på djupet. Alternativt har du varit med på en häftig och liknande resa i ett annat bolag där du har haft en roll som påminner om vad vi beskriver ovan. Du älskar att koda och hänger med i trender kring programmering och vill vara med och bygga vidare på våra framgångar där du får ta en stor plats.

Vad vi erbjuder dig

  • En unik möjlighet att vara med i en bolagsresa, utan avkall på tryggheten

  • Ett attraktivt kontor, mitt i hjärtat av Göteborg

  • En anställning som kommer att utveckla dig både i din yrkesroll och som individ

  • En nyckelroll i en beprövad och etablerad plattform, representerad i tre länder, med en ljus framtid

Om oss

Orbi är byggt för studenter, av studenter. Vi tror på kvalitativt innehåll, där du vet vad du kan förvänta dig av vår app när som helst. Vi vill vara din kompass för att du skall kunna maximera din tid som student, både i förhållande till vad som händer på campus såväl som allt på utsidan av din campus-bubbla. När du tar din examen vill vi att du ska känna att Orbi har varit din "lojala kompis" under hela din utbildningstid. Vi skall även ha givit dig möjligheten till ett rikt socialt liv samt varit din bästa guide för att hitta den perfekta arbetsgivaren för dig efter avslutade studier, alltid på dina villkor.

Spana gärna in oss här och det är här du kommer in i bilden och gör oss ännu vassare.

https://www.orbiapp.io/

 

Dela detta jobb

Front-end Utvecklare

OOAK Relations