itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vill du jobba med att utveckla viktiga webbapplikationer som verkligen gör skillnad? Inom NIBE jobbar vi med hållbara energilösningar i världsklass. För oss är digitaliseringen och användandet av ny teknik en självklarhet. Här kan du bli en viktig del i resan mot ett hållbarare samhälle.

Vi behöver nu förstärka vårt växande team med en frontend-utvecklare.

OM TJÄNSTEN

I rollen som webbutvecklare utvecklar du webblösningar i nära samarbete med övriga verksamheten. Det kan vara alltifrån externa webbplatser med besparingskalkylatorer med kopplingar mot väder-api, eller kundportallösningar med kopplingar mot produktdatabaser eller headless e-handelslösningar. Otroligt omväxlande och spännande med andra ord. Dessutom får du förmånen att jobba med några av Smålands skarpaste hjärnor som gärna delar med sig.   Tjänsten är i Markaryd.

OM DIG

För att passa i rollen som fropntend-utvecklare bör du vara driven och ständigt vilja utvecklas. Som person är du lugn, van vid att prioritera, är strukturerad och gillar att programmera.  

  • Ett genuint intresse för programmering och intresset att växa och utvecklas med nya tekniker tillsammans med oss. 
  • Har kännedom om agila projektmetoder och trivs med att arbeta under sådana former.  
  • Vill vara med och skapa meningsfull webb för spännande företag. 
  • Du är prestigelös och generös med din kunskap och din kod.

MERITERANDE TEKNIKER

För oss är inte det viktiga att du kan alla nedanstående tekniker. Det viktiga är att du har en vilja att lära och en god allmän teknisk förståelse. Andra tekniker än de vi listat kan också vara meriterande. 

  • Frontend: SASS, Less, Javascript, HTML5, React, Vue.
  • CMS: Gärna erfarenhet från utveckling av plugins, moduler, mallar etc. 
  • Gärna erfarenhet från någon e-handels-plattform.  
  • Det kan även vara meriterande med erfarenhet från SOLR, Elastic Search, PIM, DAM, CRM, CDN och molntjänster. 

 Att jobba på NIBE betyder stor frihet under ansvar. Hela koncernen styrs av väl genomarbetade affärsprinciper och värderingar som gäller alla. Ödmjukhet, enkelhet och transparens är nyckelorden. 

F

OM ANSÖKAN:

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 9 januari. Ansökan sker via hemsidan www.nibe.se under ”Lediga tjänster”.  Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna nedan.

OM NIBE:

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,7 miljarder kr/år med närmare 1 500 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning,braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 27 miljarder kr och cirka 19 000 anställda i drygt 30 länder.

Att jobba på NIBE betyder stor frihet under ansvar. Hela koncernen styrs av väl genomarbetade affärsprinciper och värderingar som gäller alla. Ödmjukhet, enkelhet och transparens är nyckelorden.

Välkommen till oss, du också.

Kontaktpersoner

Per Pegard

Web Team Manager

0433 - 27 35 71

per.pegard@nibe.se

Madeleine Johannesson

HR-avdelningen

0433-273000

madeleine.johannesson@nibe.se

 

logga

FRONTEND-UTVECKLARE

Företag NIBE AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-22

Ansök nu

Dela detta jobb