itjobb.se

logga

Frontend-utvecklare som vill ta nästa steg?

Ansök nu

Frontend-utvecklare som vill ta nästa steg?

På Epinova bygger vi ”state of the art”-lösningar med ett tydligt komponent- och återanvändbarhetstänk.

Vi tror på att jobba med ny teknologi och är vana att bygga nya lösningar med vår teknologistack men också att uppgradera äldre lösningar för att göra dom mer snabbrörliga till förändringar.

Som frontend-utvecklare har du jobbat några år och är nu redo att ta nästa steg i din utveckling. Du har bra koll på hur man bygger tillgängliga användargränssnitt med hjälp av HTML och CSS och du har också erfarenhet av JavaScript. 

Det är meriterande om du jobbat med moderna frontend-ramverk, Vue, React och med WCAG. 

Du har en bra känsla för färg och form, och användarflöden. Du tycker om struktur och ordning och reda och att lämna koden i bättre skick än när du tog dig an den. 

Du är van att jobba agilt och gillar att jobba i team, inhouse eller hos kund. Hos oss får du jobba nära kunderna och delta i workshops och livekod-sessioner med kund och kollegor. Du gillar att lära dig nya saker och vill gärna bidra själv med dina insikter och idéer. Hos oss är det också viktigt att ha ett eget driv och att inte vänta på att få saker i knät. Vi är måna om vår kultur och har en fin sammanhållning, vi hjälper varann och vi älskar att hjälpa våra kunder! :) 

Tveka inte att ta kontakt!

Låter det intressant och roligt och något för dig? 
Tveka inte att höra av dig! Vi bjuder gärna på en (virtuell) fika och berättar mer hur det är att jobba hos oss du kan berätta vem du är och vad du brinner för. 

Ytterligare information

  • Remote status

    Flexible remote

 

Dela detta jobb

logga
Frontend-utvecklare som vill ta nästa steg?

Epinova AB