itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Frontend utvecklare till Alstra!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Frontend utvecklare till Alstra!

Är du en junior frontend utvecklare som är vass på JavaScript? Alstra söker nu dig som vill axla en kreativ roll med stort fokus på användarvänlighet och moderna lösningar mot kund. Vi tror att du som söker vill jobba med nyutveckling och modern teknik då Alstra ständigt vidareutvecklar sitt egenutvecklade enkätverktyg för webbundersökningar. På Alstra har du chans att redan från start göra din röst hörd. Låter detta intressant? Läs vidare och sök redan idag!

Om tjänsten

Vi på Academic Work söker nu för Alstras räkning en junior frontend utvecklare. Alstra har sedan sin start 2000 växt stadigt och söker nu ytterligare en medarbetare för att stärka upp personalstyrkan. Företaget sitter i fina lokaler i Gamla Stan, i centrala Stockholm. Här arbetar idag nio personer varav tre seniora utvecklare med gedigen erfarenhet av branschen. Alstra utvecklar och säljer sitt egenutvecklade enkätverktyg Survey Generator som riktas mot en bred maknad och kunder inom många olika branscher. I din roll som junior frontend utvecklare kommer du få arbeta med alla delar av utvecklingscykeln med fokus på frontend, UX/UI och design. I din roll på Alstra ges du stora möjligheter till att påverka exempelvis tekniker och arbetsmetoder.

Arbetsuppgifter

Rollen som frontend utvecklare innebär att ta företagets Survey Generator till en ny nivå. Rollen innebär framförallt nyutveckling och passar dig som vill tänka nytt och testa dig fram. Arbetsrollen är formbar och utöver fokus på frontend finns även andra stolar att fylla som att till exempel bli dataskyddsombud om intresse finns. Arbetet är tekniskt intensivt och förutsätter att du är kreativ och nyfiken på teknik och arbetsmetoder eftersom Alstra arbetar med den senaste tekniken så som Vue3, TypeScript och .NET6 med mera och ständigt utvärderar sin teknikstack och arbetsmetoder. Du kan även till viss del komma att arbeta som konsult i externa kundprojekt, men då bedrivs dessa från Alstras kontor.

Du kommer till exempel att:

 • Arbeta med nyutveckling i JavaScript samt använda klientramverk

 • Arbeta med Vue, TypeScript, Jest, Storybook och HTML/CSS

 • Vara med och utveckla nya metoder för att effektivisera arbetet

 • Samarbeta internt med övriga utvecklare men också med sälj- och marknadsavdelningen

 • Ha viss kundkontakt

På Alstra hamnar du på en arbetsplats där dina tankar och åsikter kring utvecklingen verkligen tas tillvara på! För dig med stort intresse för frontend utveckling, kreativitet och nyfikenhet kommer du arbeta med likasinnande personer med gedigen erfarenhet av branschen där du kommer få mycket stöttning i din fortsatta utveckling och där ni arbetar mycket med parprogrammering för att bli mer samspelta, dela kunskap och effektivt hantera problem.

Vi söker dig som

 • Har erfarenhet av frontend utveckling antingen från utbildning eller egna projekt

 • Har ett öga för design, färg och form

 • Har goda kunskaper i JavaScript och bekant med klientramverk

 • Har programmeringsprojekt från skolan eller fritiden att visa upp

 • Har mycket goda kunskaper i svenska, i tal och skrift

Meriterande:

 • Relevant eftergymnasial utbildning

 • Erfarenhet av rest API:er

 • Erfarenhet av .NET

Som person är du kreativ, problemlösande och har ett stort intresse för moderna tekniker. Det är även meriterande om du kan uppvisa hobbyprojekt vid sidan av studierna som visar på ett stort engagemang och intresse för programmering. Utöver detta är du självgående, flexibel, resultatinriktad och har god samarbetsförmåga. Du trivs med att arbete på ett familjärt företag med högt i tak där man lär och växer tillsammans, både som team och som individ. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och engagemang, skicka därför gärna med ett personligt brev i din ansökan.

 

Övrig information

 • Start: Omgående, enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid, inledande provanställning 6 månader

 • Placering: Kontor i Gamla Stan, centrala Stockholm. Möjlighet finns till arbete hemifrån samt på valfri ort

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Historien om Alstra startade i mars år 2000 när företaget grundades, då under namnet Survey Generator. Succén var ett faktum från början och företaget utvecklades snabbt. Från att enbart syssla med utveckling av enkätverktyg och tjänster, till att bi en leverantör av helhetslösningar med konsulttjänster inom projektledning och rådgivning. Företaget bytte år 2002 namn till Alstra, men Survey Generator lever än idag kvar som varumärke för enkätverktyget. Idag består Alstra av cirka nio engagerade medarbetare som alla brinner för att hjälpa allt ifrån stora organisationer som Folkhälsomyndigheten, Demoskop, Socialstyrelsen, SKR, Saco och Unionen till mindre aktörer så som Axánd Konsult och Drive Management.

Dela detta jobb

Frontend utvecklare till Alstra!

Academic Work