itjobb.se

Frontend utvecklare till Bricco

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2019-06-06

Ansök nu

Frontend utvecklare till Bricco

Föredrar du att utveckla digitala produkter för speltjänster och har en förkärlek till open-source lösningar? Bricco vill utöka sitt team och söker efter efter en ny medarbetare. Tjänsten är en ypperlig möjlighet för dig som är nyutexaminerad eller i början av din karriär och vill komma in på ett spännande och expansivt bolag och få utvecklas i rollen som fullstack utvecklare.

Om tjänsten

Bricco brinner för att göra långsiktiga, smarta och hållbara webblösningar för sina kunder. De önskar nu utöka teamet med ytterligare en vass fullstack utvecklare som vill jobba med avancerade webblösningar. I den här rollen kommer du att jobba i projekt tillsammans med dina kunder för att ta fram olika tekniklösningar för deras webbar. Här kommer du till en flexibel arbetsplats där du kan komma att jobba både ute hos kund, på kontoret i Gamla Stan eller hemma. Där det passar dig helt enkelt!

På Bricco kommer du jobba med mjukvaruutveckling i mindre team i nära samarbete med deras kunder. I den här tjänsten ligger tyngdpunkten på frontend och vi söker därför dig som har ett brinnande intresse för just frontend lösningar, och som vill vara med på resan att utveckla innovativa speltjänster. Bricco utvecklar lösningar för bl.a. spel, sport, e-handel, appar, politik, industri, affärssystem, content management etc. Några av deras uppdragsgivare är TR Media, OK, Hem & Hyra, SF-bokhandeln, och Volontärbyrån.

Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att processen sker via Academic Work men du kommer att anställas direkt hos Bricco.

Vad har Bricco att erbjuda dig?

 • En flexibel arbetsplats med härliga kollegor som har en passion för digital utveckling

 • En arbetsplats där medarbetarna har en hälsosam livsstil - här får du friskvårdsbidrag på hela 6 000 kronor

 • Bonus & vinstdelning varje år

 • Generös föräldrapolicy

 • Goda pensionsvillkor

 • Lunchlöpning och tuffa motståndare i pingis

 • Frihet under ansvar

Arbetsuppgifter

Som fullstack-utvecklare hos Bricco kommer du jobba med webbapplikationer för webbplatser och verksamhetssystem inom allt från bokhandel till industri, sport och spel(betting). Du kommer få spännande möjligheter att jobba med såväl nystartade bolag som etablerade företag. Självklart kommer du även jobba med långsiktiga kundrelationer.

För att lyckas i rollen hos Bricco kommer vi i denna rekryteringsprocess lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ställer stora krav på självständighet, förmåga och intresse för att ta till sig komplexa lösningar. Då du kommer jobba ute hos dina kunder så behöver du vara konsultmässig och ha lätt för att få förtroende från kunder och kollegor.

Vi söker dig som

 • Har en relevant eftergymnasial utbildning inom IT eller något års erfarenhet som frontend-/fullstack utvecklare

 • Goda kunskaper i Javascript, Django eller PHP

 • Har ett stort intresse för frontend utveckling

 • Goda kunskaper i såväl svenska som engelska

Det är meriterande om du har:

 • Några års erfarenhet som frontend utvecklare

 • Erfarenhet och intresse för UX

Att jobba med oss ställer stora krav på självständighet, förmåga och intresse för att ta till sig komplexa lösningar. Du behöver vara konsultmässig och ha lätt för att få förtroende från kunder och kollegor. Arbetet bedrivs framförallt in-house från vårt kontor på Stora Nygatan, Gamla Stan, Stockholm. Vi levererar till många olika kunder vilket ger oss möjlighet att erbjuda varierande uppdrag.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

 • Lön: Fast månadslön

 • Placering: Gamla Stan, Stockholm

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Briccos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget

Läs mer om Bricco här

Dela detta jobb

Frontend utvecklare till Bricco

Academic Work