itjobb.se

logga

Frontend-utvecklare till Consafe Logistics

Ansök nu

Frontend-utvecklare till Consafe Logistics

Consafe Logistics jobbar inte bara med den senaste webbtekniken, man leder den tekniska utvecklingen framåt. Här får du arbeta med branschens vassaste hjärnor i ett internationellt team som är verksamma på den globala marknaden. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Att du känner till Consafe Logistics lagerhanteringssystem, Astro WMS®, är kanske inte helt säkert. Säkert är däremot det faktum att du så gott som dagligen kommer i kontakt med produkter som på ett eller annat sätt har hanterats av Astro WMS® i något flöde. Till exempel i butiken när du plockar matvaror eller när den efterlängtade digitala ordern levereras till din dörr eller ombud. Consafe Logistics utvecklar nämligen ett marknadsledande Warehouse Management System som är hjärtat i hanteringen av gods på många lager runt om i Sverige och världen. Det har man gjort sedan 1978 – och vidareutvecklingen fortskrider.

Nu söker vi dig som vill arbeta som Frontend-utvecklare med den modernaste tekniken som finns att tillgå på marknaden. Tjänsten är en direktrekrytering. Rekryteringsprocessen hanteras av AxÖ Consulting men du kommer att anställas direkt hos Consafe Logistics.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ingå i ett webbteam vars kärna primärt finns i Karlskoga och består av arkitekter, produktägare och seniora utvecklare. Delar av teamet finns även i Lund och Warszawa. Man arbetar agilt enligt scrum och levererar löpande i sprintar. Du kommer använda den absolut senaste tekniken när du arbetar med design och nyutveckling av kärnprodukten, nästa generations webbklienter för Astro WMS®. De interna kontaktytorna är stora och givetvis sker utvecklingen i nära samarbete med såväl backend- som UX-team.

Förutom ett fantastiskt kompetent gäng kollegor välkomnas du också till en kultur och värderingar som andas framåtlut och teamkänsla; Together We Get There, Strive For Greatness and Be Accountable And Act!

Du erbjuds:

 • Möjlighet att arbeta remote/hemifrån stora delar av arbetstiden.

 • Mentorskap – här finns mycket skickliga kollegor som gärna delar med sig av sin expertis.

 • Att arbeta med en marknadsledande produkt.

 • Anställning i en stabil organisation som står under stark expansion kommande år vilket innebär interna karriärvägar, såväl nationellt som internationellt.

 • Generöst förmånspaket och konkurrenskraftig ersättning.

Din Profil

Vi söker efter en nyfiken och vetgirig person som är intresserad av att lära sig och utveckla nya tekniker. Du bör ha en god förståelse i hur man skapar bra användarupplevelser och användargränssnitt. Förmåga att driva det egna arbetet framåt, stor ansvarskänsla samt fallenhet för att arbeta i team är givetvis en självklarhet, likaså att du är bekväm i den tekniska plattformen. Oavsett om du är i början av karriären med ett par års erfarenhet av webbutveckling eller besitter arkitektkompetens är du lika intressant för Consafe Logistics, tjänsten kommer att skräddarsys efter just dig.

Vi vill att du behärskar både svenska och koncernspråket engelska då det används dagligen på arbetsplatsen.

Teknisk plattform/metodik:

 • Javascript med React som ramverk

 • Typescript

 • HTML5

 • CSS

 • Microfrontend-arkitektur

 • Testdriven utveckling

 • Code reviews

Information och ansökan

Urval sker löpande. Tjänsten är tillsvidare och tillträde sker efter överenskommelse. Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Oskar Bernling, AxÖ Consulting, på telefonnummer 073-915 70 61. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper i rekryteringen.

Om Consafe Logistics

Consafe Logistics-koncernen har ca 400 medarbetare med huvudkontor i Lund. Man stöttar globala kunder via lokala bolag i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Nederländerna, Polen och Storbritannien. Man levererar tillförlitliga, flexibla och smarta lösningar som skapar konkurrensfördelar för kunder över hela världen, oavsett storlek på lager. Eller vad sägs om leverans till över 500 siter i 30 länder med dryga 40 000 dagliga slutanvändare av Astro WMS®?

Företagets tekniska nyfikenhet och fokus på att effektivisera sina kunders verksamhet, i kombination med programvaruutveckling i världsklass, skapar konkurrensfördelar och möjliggör i sin tur att miljontals slutkunder får sina leveranser i rätt tid och till rätt plats – sannolikt hela vägen hem till just din dörr.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

100 %

Ort

Karlskoga

Län

Örebro län

Land

Sverige

Referensnummer

2021/94

Kontakt

Oskar Bernling, 073-915 70 61, se

Publicerat

2021-08-16

Sista ansökningsdag

2021-09-19

Dela detta jobb

logga
Frontend-utvecklare till Consafe Logistics

AxÖ Consulting