itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Frontend-utvecklare till ett innovativt bolag!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-01

Ansök nu

Frontend-utvecklare till ett innovativt bolag!

Nu söker Academic Work efter nästa stjärnskott inom utveckling till Pinpointer i Göteborg. Här får du som besitter goda kunskaper i Javascript eller Typescript chansen att vara en del av ett bolag med en produkt som är unik av sitt slag. Du blir en del av den spännande tillväxt resan framåt på ett bolag som värderar sina anställda högt. Ansök redan idag, vi tillämpar löpande urval!

Om tjänsten

Pinpointer är ett svenskt techbolag som med sin oberoende digitala tjänst gör hållbar masshantering enklare för alla. I den digitala tjänsten matchas avsändare med sveriges största nätverk av mottagare baserat på massornas kvalitet. Samtidigt säkerställer Pinpointer att alla miljökrav uppfylls och att all dokumentation sparas digitalt. Tjänsten vänder sig till alla som vill bli av med, transporterar eller tar emot massor. Pinpointer lanserades 2019 och finns idag på den svenska marknaden.

Detta sker genom ett webbaserat system och en mobil-app, vars utveckling du nu kan få möjlighet att vara en del av. Pinpointer erbjuder en rolig arbetsplats där du får vara en del av ett innovativt arbetsklimat och ett stark teamkänsla, allt detta i ett hemtrevligt kontor i centrala Göteborg.

Som Frontend-utvecklare hos Pinpointer ingår du i ett mindre team där ni arbetar tillsammans för att föra arbetet framåt. Företaget är i en övergång från Javascript till Typescript och här blir du en viktig del av den resan. När du har etablerat dig i produkten och dess funktioner så finns det även möjlighet att få vara en del av den dagliga driften av systemet.

Du erbjuds

 • Få vara en del av utveckling och underhållning av en färdig produkt

 • Utvecklas i din roll och få möjlighet att arbeta brett inom programmering

 • Få vara en del av ett bolag som satsar på deras anställda genom resor och en social arbetsplats

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Arbeta med utveckling och underhåll med inriktning på frontend av Pinpointers system och appar

 • På sikt få vara en del av den dagliga driften bland annat genom att ta hand om infrastrukturen och releaser

Vi söker dig som

 • Har relevant eftergymnasial utbildning, antingen från YH eller universitet

 • Har ett stort intresse för systemutveckling, gärna frontend

 • Goda kunskaper inom Javascript eller Typescript och kan påvisa detta genom utbildning eller projekt du gjort på fritiden

Det är meriterande om du:

 • Har viss kunskap inom Azure

 • Har andra tekniska/IT arbetslivserfarenheter

Som person är du:

 • Problemlösande

 • Intiativtagande

 • Samarbetsförmåga

Du har även en stor kreativitet i ditt arbete och vågar komma med förslag och tankar för att föra arbetet framåt. Som person är du målinriktad och gillar att skapa och bidrar på så vis till företagets fortsatta utveckling. De arbetsuppgifter du tar dig an gör du entusiastiskt och med glädje vilket engagerar andra på arbetsplatsen. Du har en prestigelös framtoning i samarbetet med andra medarbetare. Vi tror även det är viktigt att du är van vid att arbeta digitalt.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet för detta uppdrag.

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Centrala Göteborg

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Pinpointer

Dela detta jobb

Frontend-utvecklare till ett innovativt bolag!

Academic Work