itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Frontend-utvecklare till expansiva Sembo!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-14

Ansök nu

Frontend-utvecklare till expansiva Sembo!

Söker du dig till ett expansiv företag som har en unik affärsidé, där du har egna händer att finna lösningar tillsammans med ditt team? Visionen är tydlig - de vill vidareutveckla sin interaktiva webbplats där kunden lätt kan navigera och planera sitt resmål. Hur når de dit? Med drivna, ansvarstagande kollegor som vågar tänka stort. Välkommen till Sembo, en nytänkande arbetsplats som revolutionerar resebranschen!

Om tjänsten

Globala Sembo, som ingår i Stena Line Travel & Retail Group vågar tänka stort och är räds inte en utmaning. De har över 30 års erfarenhet av resebranschen och kontor runt om i Sverige, Frederikshavn, Amsterdam och Palma erbjuder de en internationell arbetsmiljö med möjlighet till en flexibel arbetsplats. Sembos affärside är att förenkla resandet genom att tillhandahålla prisvärda resor över hela världen. De förverkligar idén genom att utveckla tillvägagångsättet på hemsidan så att kunden enkelt kan skräddarsy sin resa med boende och transport. En storslagen affärsidé i kombination med Sembos startup-menatalitet utmärker dem sig, och deras utökade möjligheter att växa erbjuder de en arebtsmiljö som frodar medarbetarnas personliga utveckling.

Genom arbetsättet empowered product teams låter Sembo dig som utvecklare att ta emot en uppgift, du får utföra och lösa den tillsammans med ditt team!

En senior utvecklare på Sembo som har varit där i många år berättar

''Sembo är mitt i en resa och har en affärsidé som är unik. Det finns så goda möjligheter till personlig utveckling på Sembo! De värnar verkligen om sin personal. Vi är många som har varit här länge och det beror mycket på den trivsamma atmosvären - även med den goda flexibiliteten är kontoret ofta fullsatt med kollegor. Alla har samma driv och engagemang och det vi firar våra framgångar ordentligt''

Arbetsuppgifter

Som Frontend utvecklare kommer du, tillsammans med ditt team förbättra funktionerna att förenkla bokning av resor för kunder genom att utveckla hemisdan till en interaktiv webbplats för reseplanering. Möjligheten att arbeta hemifrån flera dagar i veckan eller från någon annan plats är upp till dig och du ges en stor flexibilitet att lägga upp dina arbetstider. Sembo erbjuder även sina kollegor generös förmåner kopplat till bokningar av hotell, en betald vistelse till deras lägenhet i Palma. Med ett sammansvetsat kontor där alla hjälps åt, händer det alltid något så som aktiviteter för att stärka teamkänslan, resa ner till de andra kontoren för att du ska få lära känna alla dina kollegor.

De arbetar i mikroservices, med devops-kultur i deras sinne. Du kommer att arbeta i virtualiserade och containeriserade miljöer, där automatiserade tester och höga kvalitetsstandarder är ett måste för Sembo.

Vi söker dig som

 • Har en eftergymnasial utbildning inom IT, exempelvis systemutveckling eller dataingenjör
 • Har minst 1 års erfarenhet av att arbeta med webbutveckling
 • Arbetat i Javascript, TypeScript, HTML och CSS
 • Du talar och skriver obehindrat på engelska

Meriterande

 • Erfarenhet och arbetat i Vue.js
 • Talar och skriver obehindrat svenska
 • Talar och skriver obehindrat spanska

Som person är du

Vi lägger stor vikt vid de personliga kompetenserna och söker dig som är

 • Affärsmässig
 • Orädd
 • Har god problemlösningsförmåga
 • Samt har en god samarbetsförmåga

Övrig information

 • Start: Omgående, enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Helsingborg, med goda möjligheter att arbeta remote
 • Sembo erbjuder sina anställda förmåner när det gäller bokningar av hotell, samt tillgång till deras lägenhet i Palma

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Läs mer om Sembo här

 

 

Dela detta jobb

Frontend-utvecklare till expansiva Sembo!

Academic Work