itjobb.se

Frontend-utvecklare till Findwise

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2019-06-26

Ansök nu

Frontend-utvecklare till Findwise

Har du ett genuint intresse för frontendutveckling? Är du en person som tar varje tillfälle i akt till att få knacka kod? På Findwise får du stora möjligheter till utveckling och kanske kommer du som andra kollegor, ta steget vidare som arkitekt eller projektledare när du är mer senior i din roll? Låter detta som något för dig? Tveka inte, sök redan idag!

Om tjänsten

Hos Findwise utvecklas du genom kundnära utmaningar och stöttning från ditt team till en självständig expert. Med tanke på att du ofta kommer att vara del av ett projektlag behöver du även vara en lagspelare. Findwises mer seniora utvecklare har vidareutvecklats antingen som arkitekter, projektledare eller utvecklat djupare kompetens inom flera olika sökplattformar och tekniker.

Findwise är leverantörsoberoende vilket betyder att de jobbar med en mängd olika tekniker och sökmotorer som Apache Solr och Elastic. Findwise bygger sina lösningar huvudsakligen i java eller .NET på kommersiella eller open source produkter med det senaste inom gränssnittsutveckling.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Findwise.

Arbetsuppgifter

De flesta uppdrag handlar om att utveckla anpassade söklösningar för kunders specifika situationer, miljöer och information. Ofta löser man utmaningar kring information som tidigare har låsts in i enskilda system. Findwises lösningar hittar smarta sätt att koppla samman information från flera källsystem till nya användningsområden och slutanvändare.

Du kommer arbeta i mindre team där ni tillsammans arbetar med med kod för att hämta, bearbeta och lagra data hos Findwises kunder. Tjänsten innebär kundkontakt så en mycket viktig del av arbetet är att tycka om att förstå sig på och lösa människors utmaningar, samtidigt som du drivs och motiveras av att skriva bra kod.

Vi söker dig som

  • Har relevant utbildning inom IT
  • Har kunskaper i Javascript, HTML, CSS, React och View

Du har också obehindrade kunskaper i svenska då det är det språk som används dagligen i arbetet. Det är meriterande om du har en portfolio att visa upp.

Findwise erbjuder en miljö med stark tro på varje individs egen förmåga. Det kräver att du är lättlärd, kan arbeta självständigt och vill ta egna initiativ. Då du kommer jobba tätt tillsammans med ditt team krävs det att du är en lagspelare som tillsammans med gruppen vill nå bästa möjliga resultat. Det är också viktigt att du har en bra balans mellan kreativitet, analytisk förmåga och noggrannhet.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Placering: Göteborg

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Findwises önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer [här] (https://www.academicwork.se/vart-erbjudande-till-heltidskonsulter)

Information om företaget

Findwise skapar affärsvärde hos organisationer där information prioriteras genom att leverera affärskritiska lösningar och sökapplikationer. Kort sagt hjälper vi företag att hitta, analysera och agera på information.

Efter nästan 15 år av konsulttjänster, forskning och utveckling kan vi med stolthet säga att vi är globala experter inom Enterprise Search och Sökdriven Analys med erfarenhet från mer än 450 kunder och över 1700 framgångsrikt skräddarsydda projekt. Oavsett bransch eller avdelning kan du förlita dig på våra affärskritiska lösningar som omvandlar information till värdefull kunskap.

Dela detta jobb

Frontend-utvecklare till Findwise

Academic Work