itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Frontendutvecklare

Vår R&D-avdelning utvecklar programvara och mätinstrument för stötpuls- och vibrationsmätning på industriella maskiner. Vi behöver nu förstärka vårt härliga och lättsamma team med ytterligare en frontend-webbutvecklare, som vill arbeta med de senaste webbteknikerna och verktygen. Hos oss får alla utlopp för sin kreativitet och vi är måna om att bidra till din utveckling! Varmt välkommen med din ansökan!

Vi strävar ständigt efter att förbättra och vidareutveckla våra system med nya smarta och innovativa funktioner för att tillgodose våra kunders behov, förenkla deras vardag samt, inte minst, se till att deras maskiner och tillverkningsprocesser fungerar optimalt.

En avgörande faktor i att vi lyckas är att vi kan presentera den data vi samlat in och genererat på ett modernt, lättillgängligt och tilltalande sätt. För detta använder vårt utvecklingsteam bland annat webbtillämpningar byggda med React och TypeScript, dit vi nu söker ytterligare en duktig och driven utvecklare.

Dina arbetsuppgifter

Som Frontendutvecklare hos oss, arbetar du i huvudsak med programmering, men även viss specning och design kan ingå i arbetet. Det du programmerar, sker i öppet och nära samarbete med både kunder och våra egna vibrations- och applikationsspecialister. Ditt behov av kreativitet och att få göra spännande tekniska lösningar kommer till sin rätt hos oss. På vår utvecklingsavdelning finns många erfarna kollegor inom såväl mjukvara som elektronik, hårdvara och mätmetoder, som kommer att inspirera och stötta dig i ditt arbete.

Det du utvecklar, kommer att användas av professionella användare i olika industrier, runt om i hela världen.

Utvecklingen sker med moderna verktyg och utvecklingsmiljöer med kraftfull utrustning som du själv är med och väljer.

Vi söker dig som

  • Vill jobba med utveckling av inbyggda system och moderna webbtillämpningar med React och TypeScript för användning i industrin.

  • Har erfarenhet av webbutveckling (helst React och TypeScript, men även javascript, CSS mm).

Rollen kan till viss del anpassas, varför din bakgrund kan variera från ovan. Till exempel kan möjlighet finnas att kombinera rollen med backend-relaterat utvecklingsarbete.

Vårt koncernspråk är engelska och du behöver därför behärska språket i både tal och skrift.

Om dig

Vi värdesätter egen drivkraft, noggrannhet och analytisk förmåga. Du uppskattar utmaningar, är en kreativ problemlösare med stort engagemang och lockas av att arbeta i en miljö med internationell prägel. Du är van vid att ta ansvar för ditt eget arbete samtidigt som du har god samarbetsförmåga och gärna delar med dig av dina kunskaper.

Placeringsort

Tjänstens placeringsort är Strängnäs med tillsättning så snart som möjligt.

Låter den här tjänsten intressant för dig?

Vi berättar gärna mer. Kontakta ansvarig rekryterare Lisa Tojkander på 021-81 18 88. Din ansökan registrerar du på www.norenlindholm.se. Notera att urval sker löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Hos N&L testar vi tidigt i rekryteringsprocessen. Både på ett logiskt och personligt plan. Med hjälp av Alva Labs genomför vi en objektiv rekryteringsprocess. Testerna tar ungefär 10 minuter vardera. SPM Instrument tillämpar arbetsprov i ett senare skede.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Frontendutvecklare

SPM Instrument AB